Sayfa 161/1001 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Dolar PPF'si varsa ona yatıralım en iyisi.
    Döviz cephesinde tuhaf şeyler oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ppf getirisini dün son bakiyem uzerinden hesapladim ..ve tam cikti.yani bilesik kaybida gözükmüyor..sn admustafada ;lucas gelip gidip bilesik muhabbeti yapiyor ,) diyecek
    Sayın r.lucas yanlış anlaşılan veya yanlış şekilde ifade etmiş olduğum bir kısım var sanırım. Burada fonun günlük fiyat farkından elde edilen kazançı basit MK karşılığı oranı nedir onu paylaşıyoruz. Fakat bu oran hesaplaması süre uzadıkça biraz daha karmaşıklaşıyor. Fonun bileşik getirisi vardır sizde hesaplayıp görmüşsünüz. Fakat mevduat faizinin bileşik getirisini göz önünde bulundurmadan hesap yapıyoruz burada paylaşılan oranlarda. Farz edelim aldığınız fonun yıllık fon getirisi %23.5 olsun. Günlük hesaplama formülü ile hesaplarsak MK 24.88 oluyor. Fakat Fonun yıllık brüt %23.5'lik kazancı için aylık yaklaşık 22.5'dan mevduat yapmanız yeterli olacaktır. Benim anlatmak istediğim buydu ama siz yine fonun bileşiği yok dedi diyeceksiniz benim için

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolar PPF'si varsa ona yatıralım en iyisi.
    Döviz cephesinde tuhaf şeyler oluyor.
    Türkiyede tuhaf şeyler olduğundan olabilir mi bu durum

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sayın r.lucas yanlış anlaşılan veya yanlış şekilde ifade etmiş olduğum bir kısım var sanırım. Burada fonun günlük fiyat farkından elde edilen kazançı basit MK karşılığı oranı nedir onu paylaşıyoruz. Fakat bu oran hesaplaması süre uzadıkça biraz daha karmaşıklaşıyor. Fonun bileşik getirisi vardır sizde hesaplayıp görmüşsünüz. Fakat mevduat faizinin bileşik getirisini göz önünde bulundurmadan hesap yapıyoruz burada paylaşılan oranlarda. Farz edelim aldığınız fonun yıllık fon getirisi %23.5 olsun. Günlük hesaplama formülü ile hesaplarsak MK 24.88 oluyor. Fakat Fonun yıllık brüt %23.5'lik kazancı için aylık yaklaşık 22.5'dan mevduat yapmanız yeterli olacaktır. Benim anlatmak istediğim buydu ama siz yine fonun bileşiği yok dedi diyeceksiniz benim için
    Yani arada bir satıp yeniden mi alalım fonları.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani arada bir satıp yeniden mi alalım fonları.
    O kısmın stratejisini henüz kafamda netleştiremedim

6. Valla hepsini boşverin gece dolar alıp sabah satın.
    Gece gece gene düşüşe başladı dolar bakalım nereye kadar inecek bu gece.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Valla hepsini boşverin gece dolar alıp sabah satın.
    Gece gece gene düşüşe başladı dolar bakalım nereye kadar inecek bu gece.
    Gece 3 gibi oluyor sanırım inişin dibi ben o saatte uyuyor oluyorum TFX'im de yok ayrıca Sabah yükseliş başlıyor genelde öğlen 3 gibi en yükseğini buluyor sanki yanılıyorda olabilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Anladim demek istediginizi ..benim de demek istedigim en azindan nkolay bonosu gibi degil bi ppfler ...o acidan da avantajlı.

Sayfa 161/1001 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •