Originally Posted by
METEPOSTA
CPA beykardeşim,
Perinçek KürtAçılımcısı olduğu yıllarda ben Atatürkçü olduğum için karşısındaydım, sen neredeydin bilmiyorum. Şimdi Kürtçülere düşman olmasını onaylıyorum kendisine dön git yine Açılımcı ol da demiyorum kötü mü ediyorum sence? Merak ediyorsan VP'ye hiç oy vermedim S.Önkibar ve U.Civeleği sürekli izlerim.. Demek ki ayılıp bayılmana gerek yokmuş. Asıl konumuza gelelim, görüşünü belirtmemişsin? Manda mı olalım diyorsunuz?
Soruya soru ile cevap vereyim, sn meteposta şu an değil miyiz? Ya da gecmiste? Bakın belki 30 senedir bir FETÖ varmış neler ceviriyormus, biz halk olarak uyutulmusuz, şimdi kim var ve kim bizi yönetiyor? Yasin el kadı var mesela bunu da fetoculer ifşa etti, su anki yönetim de o ne isterse onu mu yapıyor? Geçmişte yapılan askeri darbeler, sevgili askerlerimiz kaynakli mıydı yoksa arka planda bunu isteyen devletler varmiydi? Yaw sömürge dediğimiz hindistan bu kadar çile çekmemiştir. Mandaligi istemem mümkün değil ben bireyselci, doğuştan özgür olduğunu düşünen, ve bunu benim kanımdan olan kişilerin bile engellemesinden nefret eden biriyim. Bunu kim saglayacaksa gelsin o yonetsin. Benim teorim bu. Ama gerçeklere dönersek iş sizin dediginize geliyor hep, benimkisi sadece ütopya ve özlem. İşin gerçeği güçlü inancını gucsuze empoze ediyor eziyor. Bu yüzden sonuç olarak turkiyenin güçlü olmasını ve kendime ve evlatlarıma kendi kültürüm dışında biseyin empoze edilmemesini isterim tabii ki.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer İmleri