Sayfa 851/946 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    ...Devamlı ulusal kanal çalışanı gibi mesajlarınız baydı beni....
    CPA beykardeşim,
    Perinçek KürtAçılımcısı olduğu yıllarda ben Atatürkçü olduğum için karşısındaydım, sen neredeydin bilmiyorum. Şimdi Kürtçülere düşman olmasını onaylıyorum kendisine dön git yine Açılımcı ol da demiyorum kötü mü ediyorum sence? Merak ediyorsan VP'ye hiç oy vermedim S.Önkibar ve U.Civeleği sürekli izlerim.. Demek ki ayılıp bayılmana gerek yokmuş. Asıl konumuza gelelim, görüşünü belirtmemişsin? Manda mı olalım diyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Ne boktan bir durum Anadolu ya girdiğimizden beri bağımsızlık uğraşı veriyoruz, batı ülkeleri bu işi nasıl halletmiş? Savaşsa en büyük savaşları verdik galip çıktık. Yoksa diyorum bizim bu coğrafyadaki yöneticiler halkı böyle gergin tutarak yönetmeyi mi benimsemisler. Kültür müdür açıklaması. Aralarında sulhu nasıl sağlamış, biz de bir yolunu bulsak olmaz mı? Bilime sanata yönelsek artık? Devamlı ulusal kanal çalışanı gibi mesajlarınız baydı beni.
    Amerikan gençlerinin bir hayli bir kısmı, Japonya ile 2. dünya savaşında çarpışıldığına inanmıyor.(eğitim)
    Batı nın kendi aralarında ki savaş lar , bizim verdiklerimizden aşağı kalmaz. Savaş her zaman vardı ve olacak..
    Belki şekli ve silahları değişir, ekonomik ve kültürel, asimilasyon, hastalık vs..

S-400 alımı iptal veya ileri bir tarihe ötelenirse Rusya'dan tepki gelebilir,
    Rusya suriye politikasını gözden geçirir, her iki ucu boklu değnek.

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    CPA beykardeşim,
    Perinçek KürtAçılımcısı olduğu yıllarda ben Atatürkçü olduğum için karşısındaydım, sen neredeydin bilmiyorum. Şimdi Kürtçülere düşman olmasını onaylıyorum kendisine dön git yine Açılımcı ol da demiyorum kötü mü ediyorum sence? Merak ediyorsan VP'ye hiç oy vermedim S.Önkibar ve U.Civeleği sürekli izlerim.. Demek ki ayılıp bayılmana gerek yokmuş. Asıl konumuza gelelim, görüşünü belirtmemişsin? Manda mı olalım diyorsunuz?
    Soruya soru ile cevap vereyim, sn meteposta şu an değil miyiz? Ya da gecmiste? Bakın belki 30 senedir bir FETÖ varmış neler ceviriyormus, biz halk olarak uyutulmusuz, şimdi kim var ve kim bizi yönetiyor? Yasin el kadı var mesela bunu da fetoculer ifşa etti, su anki yönetim de o ne isterse onu mu yapıyor? Geçmişte yapılan askeri darbeler, sevgili askerlerimiz kaynakli mıydı yoksa arka planda bunu isteyen devletler varmiydi? Yaw sömürge dediğimiz hindistan bu kadar çile çekmemiştir. Mandaligi istemem mümkün değil ben bireyselci, doğuştan özgür olduğunu düşünen, ve bunu benim kanımdan olan kişilerin bile engellemesinden nefret eden biriyim. Bunu kim saglayacaksa gelsin o yonetsin. Benim teorim bu. Ama gerçeklere dönersek iş sizin dediginize geliyor hep, benimkisi sadece ütopya ve özlem. İşin gerçeği güçlü inancını gucsuze empoze ediyor eziyor. Bu yüzden sonuç olarak turkiyenin güçlü olmasını ve kendime ve evlatlarıma kendi kültürüm dışında biseyin empoze edilmemesini isterim tabii ki.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

USDTRY

Küresel tarafta artan ticaret gerilimi kaynaklı Dolar varlıklarına gelen talebe rağmen; Cuma günü akşam saatlerinde olduğu gibi dün sabah saatlerinde de kur tarafında 5.9525 desteğine doğru geri çekilme gördük. Akabinde ise; Çin’den, ABD’ye yönelik gelen ek gümrük vergisi tehditi ile uluslararası yatırım bankalarından JP Morgan, Gelişmekte Olan Ülkelerin para birimlerine yönelik olarak tavsiyesini “ağırlığını azalt”a indirirken; Moody’s ‘in söylemleri ve TCMB’nin ihtiyat akçesi üzerinden ortaya atılan iddialarla da Türkiye’nin CDS priminin yaklaşık olarak 7 ay sonra 500 puanı aştığı görüldü ve TL varlıkarı baskı yedi. Dün, yurt içi tarafta takip edilen; Cari İşlemler Dengesi verisinde 589 Milyon Dolar açık verilirken, YSK’nın değerlendirdiği CHP ve İyi Parti’nin 24 Haziran 2018 seçimlerinin tamamına ve 31 Mart 2019 seçimlerinin de İstanbul ayağının tamamına yönelik iptal başvuruları ise reddedildi. Gün içerisinde 6.13 seviyelerini aşan kur, akşamüzeri; Türk ve ABD’li yetkililerin S400 füzelerinin alımının ötelenmesi üzerine telefon görüşmesi yaptıklarına yönelik gelen haberler ile 6.03 seviyelerine kadar geri çekilse de, haberin henüz doğrulanamaması üzerine yeni güne de yukarı yönlü hareketler ile başladık. Bugün küresel tarafta yine; Brexit ve Ticaret Savaşları gibi risk unsurlarının durumu, yurt içi eksenli olarak da; jeopolitik, siyasi ve ekonomik konulara dair gelişmeler kritik olacak. Ayrıca, yurt içi tarafta; Sanayi Üretimi datası ve Hazine’nin yapacağı iki önemli ihalenin sonuçlarının, ABD’de de; İtahalat-İhracat Fiyat Endekslerinin açıklanacağı günde, FED başta olmak üzere önemli merkez bankalarının yetkililerinden gelecek açıklamalar ve Türkiye ekonomisine yönelik uluslararası kurumlarca açıklanacak öngörüler de oynaklıklara neden olabilir.
    Teknik Seviyeler;
    Dirençler: 6.1030, 6.1200, 6.1460, 6.1800, 6.2000
    Destekler: 6.0850, 6.0690, 6.0425, 6.0140, 5.9660

bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Swap Rate 26.75662683
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ya kardeşim gidin şu ipe sapa gelmez din tartışmalarınızı başka yerde yapın.
    İyice nefret ettirdiniz.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Yaptırım tehdidiyle karşı karşıya kalan Hindistan, S-400 yerine Patriot almak için görüşmelere başladı.

Sayfa 851/946 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •