Sayfa 865/946 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Heralde satacak helal olsun benim param onun parası 1-2 milyon benden almış çok mu? Ülkeme canım feda
    Bu ancak Muz Cumhuriyetinde olur , burası Türkiye Cumhuriyeti .. Dth’i kimse kafasına göre sahibinden izinsiz satamaz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye’nin S-400 kararına ilişkin tartışmaları değerlendiren TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, "S-400 alımı ne NATO ittifakına ne ABD'ye karşı bir harekettir. Tamamen Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili bir konudur. O nedenle de Rusya Federasyonu ile imzaladığımız anlaşmaya sadık olarak bunu sürdürüyoruz" dedi.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu ancak Muz Cumhuriyetinde olur , burası Türkiye Cumhuriyeti .. Dth’i kimse kafasına göre sahibinden izinsiz satamaz .
    10 gundur satilan milyarlarca dolar nedir
    Rezervler eksi aciklaniyor ?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Hocam brüt rezervi istedikleri gibi kullanırlar.
    Toplantıda öyle duydum.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    satsa ne yapabilirsiniz başvuracağınız merciler kuşatılmış, ***** da al git derler adama..!!

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    10 gundur satilan milyarlarca dolar nedir
    Rezervler eksi aciklaniyor ?
    Dth bir yükümlülüktür satılamaz ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    satsa ne yapabilirsiniz başvuracağınız merciler kuşatılmış, ***** da al git derler adama..!!
    Dth az önce yazdığım gibi bir yükümlülüktür satılamaz ..

Alacağınızı satabilirsiniz yükümlülüğünüzü değil ..

Sayfa 865/946 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •