-

Originally Posted by
zaxxss
Heralde satacak helal olsun benim param onun parası 1-2 milyon benden almış çok mu? Ülkeme canım feda
Bu ancak Muz Cumhuriyetinde olur , burası Türkiye Cumhuriyeti .. Dth’i kimse kafasına göre sahibinden izinsiz satamaz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Türkiye’nin S-400 kararına ilişkin tartışmaları değerlendiren TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, "S-400 alımı ne NATO ittifakına ne ABD'ye karşı bir harekettir. Tamamen Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili bir konudur. O nedenle de Rusya Federasyonu ile imzaladığımız anlaşmaya sadık olarak bunu sürdürüyoruz" dedi.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bu ancak Muz Cumhuriyetinde olur , burası Türkiye Cumhuriyeti .. Dth’i kimse kafasına göre sahibinden izinsiz satamaz .
10 gundur satilan milyarlarca dolar nedir
Rezervler eksi aciklaniyor ?
-
Hocam brüt rezervi istedikleri gibi kullanırlar.
Toplantıda öyle duydum.
Selamlar.
-

Originally Posted by
MedwiG
satsa ne yapabilirsiniz başvuracağınız merciler kuşatılmış, ***** da al git derler adama..!!
-

Originally Posted by
vicente
10 gundur satilan milyarlarca dolar nedir
Rezervler eksi aciklaniyor ?
Dth bir yükümlülüktür satılamaz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
realities
satsa ne yapabilirsiniz başvuracağınız merciler kuşatılmış, ***** da al git derler adama..!!
Dth az önce yazdığım gibi bir yükümlülüktür satılamaz ..
-
Alacağınızı satabilirsiniz yükümlülüğünüzü değil ..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri