Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
5.9875 vurdu çekti.
medyada tvlerde yapılan yorumlarda bazı "çok bilmiş" yorumcular "merkez isterse dth zorunlu karşılıkları da satabilir kanunen" diyorlar..herhalde bunu herkes duymuştur.. sık konuşuldu olayın bu yönü..
o yüzden zaten yabancılar bu uyanıklığı bildiklerinden net rezervlerin takibini yapıyor ve onun miktarını anlamaya çalışıyorlar.. herhalde artık herkes biliyor veya öğrendi : mevcut zihniyet kendi bekası için her şeyi yapabilecek bir zihniyet.. işlemi yapar mazereti arkadan medya ile (ve gerekirse hakaretlerle) halka kabul ettirir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Temel muhasebe bilgisi yeterli. Bilançonun yükümlülük kısmını gösteren pasif tarafı dışında dengeleyen aktif kaydı da olur. Bankaya yatırdığınız döviz mevduatınız da banka için bir yükümlülük olduğu kadar aktifindeki bir döviz varlığını oluşturur ve bunu yükümlülüğüm diye kredi mekanizmasını kullanarak dağıtmaktan kaçınmaz.
Yer İmleri