Sayfa 535/992 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Tutumlu mu ???

nezaketten kırılma yaşayacaksınız....

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. Arkadaşlar bir sorum olacak.Yakın zamanda taksi plakamızı satacağız.Son 3 yıldır plaka fiyatları değişmedi.Bu saatten sonrada değişmeyeceğini düşünüyoruz. 1.5 milyon lira gibi bir para geçecek elimize.Ben diyorum ki dolar alıp faizde bekletelim.Bu şekilde aylık 600 dolar civarı getirisi oluyor.Abim ise TL olarak faize yatıralım diyor.O zamanda 26 bin lira civarı getirisi oluyor.Sizce mantıklı olan hangisi?Siz olsaydınız hangisini yapardınız?

3.  Alıntı Originally Posted by Salih_BJK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum olacak.Yakın zamanda taksi plakamızı satacağız.Son 3 yıldır plaka fiyatları değişmedi.Bu saatten sonrada değişmeyeceğini düşünüyoruz. 1.5 milyon lira gibi bir para geçecek elimize.Ben diyorum ki dolar alıp faizde bekletelim.Bu şekilde aylık 600 dolar civarı getirisi oluyor.Abim ise TL olarak faize yatıralım diyor.O zamanda 26 bin lira civarı getirisi oluyor.Sizce mantıklı olan hangisi?Siz olsaydınız hangisini yapardınız?
    Kaçtan almistiniz plakayı?

Alıntı Originally Posted by Salih_BJK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum olacak.Yakın zamanda taksi plakamızı satacağız.Son 3 yıldır plaka fiyatları değişmedi.Bu saatten sonrada değişmeyeceğini düşünüyoruz. 1.5 milyon lira gibi bir para geçecek elimize.Ben diyorum ki dolar alıp faizde bekletelim.Bu şekilde aylık 600 dolar civarı getirisi oluyor.Abim ise TL olarak faize yatıralım diyor.O zamanda 26 bin lira civarı getirisi oluyor.Sizce mantıklı olan hangisi?Siz olsaydınız hangisini yapardınız?
    bunun cevabını bılsek bız de o sekılde yaparız..ama kımse bılemez bunu..o nedenle yuzde 30 dolardayım paramın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    TL illüzyondur ve ancak market-dolmus gibi ihtiyaçlar için bozukluk olacak kadar bulundurulabilir..
    kesinlikle
    ülkede turist gibi yaşamak en güzeli.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Kaçtan almistiniz plakayı?
    Çok eski en az 20 yıllık.O yüzden bilmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    bunun cevabını bılsek bız de o sekılde yaparız..ama kımse bılemez bunu..o nedenle yuzde 30 dolardayım paramın
    Bugün hem fikir almak hemde faiz oranlarını öğrenmek için birkaç banka gezdim.2 bankacı ben olsam dolar alırım dedi diğer ikisi ise TL'de kalırım dedi. :D Ben doların yükseleceğini düşünüyorum.Abim TL daha güvenilir diyor.

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ilave marj 3.75....3 er aylik donemlerde odemeli secenekte ilave marj +3 ..
    Yalnız normal vadeli gibi öyle her istediğim zaman alayım diyemiyormuşuz
    Bono gibi belli tarihlerde giriş varmış sadece
    Bu mahsedilen için 28 mayıs'a kadar talep alınacakmış
    Negatif bir özellik

Sayfa 535/992 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz