Sayfa 119/466 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 945 - 952 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Kottan çıkmak yatırımcı lehine zorlaştırıldı.
    Yüzde 98'ini toplaması mümkün değil, fiyat çok yukarıda oluşur denese bile.

Siyasi ve ekonomik sıkıntılar bir yana, bu dönemki zarar, dövizdeki dalgalanmadan kaynaklanıyor.
    Yüksek kurdan aldığı hammaddeyi ürüne dönüştürdüğünde, düşük kurdan satmış oldu.
    Önümüzdeki bilanço tersi olacak, düşük kurdan aldığı hammaddeyi yüksek kurdan satmış olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Yani olay dedim çünkü kalan her türlü söylem tehdit suçunu oluşturur diye yazamadım yoksa altı baya dolu ve dediğim olay medyanın da ilgisini çeker. Sen geleceksin tire gibi şirkete konacaksın bedavaya, ödediğin parayı iki bedelliyle geri alacaksın, senelerce zarar açıklayacaksın, kendinden önce sürekli temettü veren şirketin canını çıkarmışsın, yönetim gideriyle hortumlamışsın, hammaddelerini kendi şirketinden almış örtülü kar transferi yapmışsın. Hisseyi geberik fiyattan %30 daha toplamışsın, yetmemiş endeksin her düşüşünden 1 koymuş 5 nemalanmışsın, ülkenin boğazına oturmuşsun devletin vergilerini kaçırmışsın, bir de gelip 11 senedir sebat ettiğim hisselerimi yok hakim ortakmış, kottan çıkacakmış, ortaklıktan çıkarcakmış mevzuatmış, mış ta mış diye iptal ettirip yok paradan elimden alacakmış, yok öyle şey, her şeyin bir istihab haddi var.
    Her turlu yanindayiz yokmu bunlara bu alicengiz oyununa dur diyecek bir kurum yazini tweeterda paylasabilirmiyim

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Ya yapmayın etmeyin, doğru olamaz bu, zorla almak ne demek? Benim bütün planım hisseyi kesinlikle satmamak üzerine kurulu, 14-15 lira olmadığı takdirde asla satmamam lazım, 11 senede yok oldu tüm param, enflasyona, dolara göre zararımın tarifi mümkün değil, eğer rızam dışında 11 senelik yatırımcısını ortaklıktan atarsa mevzuat filan anlamam ben, olay çıkarırım..
    Hangi tiyatroda çalışıyorsunuz siz acaba...
    iyi performans gösteriyorsunuz...
    timsah sitili deyilmi bu..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4. ben herzaman diyorum kimin küçük yatırımcının parasında gözü varsa 7 den 77 sinin nanagihodiiii

5. Günaydın arkadaşlar. Inşallah güzel bir gün olur en azından düşmemesi babında.

6.  Alıntı Originally Posted by denizfeneri3434 Yazıyı Oku
    ben herzaman diyorum kimin küçük yatırımcının parasında gözü varsa 7 den 77 sinin nanagihodiiii
    Ky parasinda gozu olanin gozunu cumle alem....

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by denizfeneri3434 Yazıyı Oku
    ben herzaman diyorum kimin küçük yatırımcının parasında gözü varsa 7 den 77 sinin nanagihodiiii
    Cansın[emoji2]

8. Evettt
    Anketimiz açıldı...
    31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
    Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
    Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
    Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35425

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 119/466 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •