Sayfa 558/992 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    O da var tabii.
    Mapushaneden bir FETÖ cü içeriden çıkmak için iftira atarsa ne olacak...
    Sonra milli güvenlik, beka vs. nedeniyle senden başkan olmaz derlerse kim ne yapabilir?
    Onlarda tam bunu istiyorlar...Birşey olma sandığa gitmeyelim....

2.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Ankara odea kurumsal şubeyle görüştüm, sözleşmede stopajın 0% olacağı belirtiliyormuş. Enflasyon 21.25 üstünde olursa enflasyon + 3.75, aynı ve altında kalırsa 25%.
    1 yıl vade için mi ? Miktar limiti nedir?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. stopajı onlar 0 olarak düşünüp yazabilirler ama Maliye bu sabit faiz dolayısıyla %10 stopaj uygulanmalı derse, ki bence yüksek ihtimal, o zaman nasıl uygulanacak? Sözleşmede stopaj düşülmüş olarak net 25 faiz ibaresi varsa müşteri için güvenilir olur.Ama brüt faiz 25 ve stopaj 0 yazarsa, ve de stopajın 10% uygulanması konusunda Maliye önümüzdeki günlerde görüş verirse o zaman müşterinin hak iddia edebileceği bir durum kalmaz.

4. 16.5.2019 Tcmb fonlama verisi:
    Likidite Açığı: 67.1 milyar TL
    Fonlama vadesi : 1 gün
    1 haftalık repo : tümü sonlandırıldı
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by sihirbaz Yazıyı Oku
    stopajı onlar 0 olarak düşünüp yazabilirler ama Maliye bu sabit faiz dolayısıyla %10 stopaj uygulanmalı derse, ki bence yüksek ihtimal, o zaman nasıl uygulanacak? Sözleşmede stopaj düşülmüş olarak net 25 faiz ibaresi varsa müşteri için güvenilir olur.Ama brüt faiz 25 ve stopaj 0 yazarsa, ve de stopajın 10% uygulanması konusunda Maliye önümüzdeki günlerde görüş verirse o zaman müşterinin hak iddia edebileceği bir durum kalmaz.
    Olasılık dahilinde.İyi sağlama almak lazım.

6. Kanun degisken faize 0 stopaj diyor.ben söyle anladım .diyelim 1 yillik 25 le baglandi +3.75..sene sonu misal enf.22 oldu ..banka sana 25.75 verecek ve 0 stopaj....ama enflasyon 16 oldu diyelim ...16+3.75 heh burda film kopuyor...ya 19.75 0 stopajli al..yada sabit olan oran 25 i alirsin lakin stopaj 10 kesilir...benim dusumcem su bu kanun cikarken gercek amac enflasyon + 4-5 neyse..oran moran yok..ama mudilerin talepleri dogrultusumda .hep bir orani bilmek istemesinden kaynakli olarak bir takim hullelerle is yapilmaya calisiliyor..cunku mevduatci ne oran almak istedigini bilmek ister....bu durumda bence odeanin 0 stopajli garanti 25 faizi
    Muallakta gibi gözukuyor..oyle kagida falan yazmakla olmaz ..maliye cart diye keser 10 stopaji ..bugun finansa ugradim onlarda baslamislar ..mt nin bana dedigi 0 stopaj yok ..yani is netlesene kadar yok ..su an mali ile yazismalar cizismeler oluyormus .

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Kanun degisken faize 0 stopaj diyor.ben söyle anladım .diyelim 1 yillik 25 le baglandi +3.75..sene sonu misal enf.22 oldu ..banka sana 25.75 verecek ve 0 stopaj....ama enflasyon 16 oldu diyelim ...16+3.75 heh burda film kopuyor...ua 19.75 0 stopajli al..yada sabit olan oran 25 i alirsin lakin stopaj 10 kesilir...benim dusumcem su bu kanun cikarken gercek amac enflasyon + 4-5 neyse..oran moran yok..ama mudilerin talepleri dogrultusumda .hep bir orani bilmek istemesinden kaynakli olarak bir takim hullelerle is yapilmaya calisiliyor..cunku mevduatci ne oran almak istedigini bilmek ister....bu durumda bence odeanin 0 stopajli garanti 25 faizi
    Muallakta gibi gözukuyor..oyle kagida falan yazmakla olmaz ..maliye cart diye keser 10 stopaji ..bugun fimansa ugradim onlarda baslamislar ..mt nin bana dedigi 0 stopaj yok ..su an mali ile yazismalar cizismeler oluyormus .
    Bu kanunu iyi niyetli bulmuyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    16.5.2019 Tcmb fonlama verisi:
    Likidite Açığı: 67.1 milyar TL
    Fonlama vadesi : 1 gün
    1 haftalık repo : tümü sonlandırıldı
    Sonlandirildi derken .?
    Evvelki hafta gibi mi olacak yani dolar 6.24 ken aldigi karari mi sonlandirdi.

Sayfa 558/992 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •