Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8579 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    en büyük hayal kırıklığı bence altında
    doalr artmasa perişan edecek yatırımcısını
    bir halt olacağı yok.

2. Sorma başkan hemde çok büyük hayel kırıklığı.
    Bu ortamda en az şuan 1500 dolar olmalıydı.
    Benim ümidim kalmadı bu saatten sonra.

3. Ben çok memnunum ALTIN dan. 5 senedir her ay düzenli yüklü alım yaptım. Yaptığım en akıllıca hareket bu.

Ayrıca külçe gümüş te her ay aldım. Ondan da çok memnunum.

Hatta külçe platin bile aldım bir seferinde yurtdışından. Ondan da memnunum.

ALTIN GÜMÜŞ PLATİN rallisi hiç kimsenin beklemediği bir anda aniden başlar. Uzun süre yıllar boyu yataya sarar kendini unutturur. Sonra aniden hatırlatır. Herkesi ezer geçer.

2020 ye kadar sarkıtabilirler küresel krizi. Yapacağınız son şey ALTIN GÜMÜŞ PLATİN varsa bunları satmak olsun. Kefenlik olarak dursun sakın ama sakın satmayın!

Dolar EURO STERLIN benim gözümde KENEF parasıdır. Sınırsız sayıda para basılmıştır. ABD askeri gücünü ÇİN e kaptırıyor. Dolara aşırı güvenmeyin. Doların gücü ABD nin askeri gücünden geliyor. Ya artık en güçlü değilse!!! Dolar rezerv para olamaz o andan itibaren.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    en büyük hayal kırıklığı bence altında
    doalr artmasa perişan edecek yatırımcısını

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben çok memnunum ALTIN dan. 5 senedir her ay düzenli yüklü alım yaptım. Yaptığım en akıllıca hareket bu.

ALTIN GÜMÜŞ PLATİN rallisi hiç kimsenin beklemediği bir anda aniden başlar. Uzun süre yıllar boyu yataya sarar kendini unutturur. Sonra aniden hatırlatır. Herkesi ezer geçer.

2020 ye kadar sarkıtabilirler küresel krizi. Yapacağınız son şey ALTIN GÜMÜŞ PLATİN varsa bunları satmak olsun. Kefenlik olarak dursun sakın ama sakın satmayın!

Dolar EURO STERLIN benim gözümde KENEF parasıdır. Sınırsız sayıda para basılmıştır. ABD askeri gücünü ÇİN e kaptırıyor. Dolara aşırı güvenmeyin. Doların gücü ABD nin askeri gücünden geliyor. Ya artık en güçlü değilse!!! Dolar rezerv para olamaz o andan itibaren.
    Grammı alıyorsunuz, ons'mu?

5. Yatırımlar bu 4 lü şeklinde:

IAR toptan Eski çeyrek altın + IAR toptan Külçe GÜMÜŞ 1 Kg +

+ BES ALTIN fonu (Takasbank batmama garantisi var) + Ziraat Katılım ALTIN fonu (devlet garantisi var)

NOT: Kuyumculardan değil IAR ın direk kendi dükkanlarından alırsanız en ucuza alırsınız.

BES fonlarının hepsinde Takasbank garantisi var, bu sebeple bütün emeklilik BES lerinde Altın Fonu Gönül rahatlığı ile alınabilir, batma riski ancak Takasbank batarsa olur.

Normal Banka fonlarında ise devlet garantisi yok, batma riski var, bu sebeple sadece Ziraat Katılım Altın Fonu alıyorum TEFAS tan ki Ziraat asla batmaz.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Grammı alıyorsunuz, ons'mu?

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yatırımlar bu 4 lü şeklinde:

IAR toptan Eski çeyrek altın + IAR toptan Külçe GÜMÜŞ 1 Kg +

+ BES ALTIN fonu (Takasbank batmama garantisi var) + Ziraat Katılım ALTIN fonu (devlet garantisi var)

NOT: Kuyumculardan değil IAR ın direk kendi dükkanlarından alırsanız en ucuza alırsınız.

BES fonlarının hepsinde Takasbank garantisi var, bu sebeple bütün emeklilik BES lerinde Altın Fonu Gönül rahatlığı ile alınabilir, batma riski ancak Takasbank batarsa olur.

Normal Banka fonlarında ise devlet garantisi yok, batma riski var, bu sebeple sadece Ziraat Katılım Altın Fonu alıyorum TEFAS tan ki Ziraat asla batmaz.
    Sayın sadecegrafik
    Ziraat katılım altın fonunda % 10 vergi kesintisi var mı?
    Teşekkür ederim.

7. Geçen sene yatırım yaptım gram altına çok önceleri altmışlığımda var. Onsunu 900 dolardan alıp 1900 dolardan vermiştim 8 yıl kadar önce. Gram altına yatırım yaparken hedefim ve beklentim şuydu. Dolar yıllık %30 artar ons altında %20 artar böylelikle 1 yılda TL bazında %50 kazanç elde etmiş olurum gram altından. Dolarda geçen seneden beri hesabım tuttu ama ons adeta olduğu yerde patinaj çekiyor. Yıllık kazancımız TL bazında %30 lar civarında. Dolar bazında 0 yani.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben çok memnunum ALTIN dan. 5 senedir her ay düzenli yüklü alım yaptım. Yaptığım en akıllıca hareket bu.

8. Manipüle edilen piyasalar ABD nin tahtı sallana kadar devam eder. ABD askeri gücünü kaybediyor. ABD nin işini ne zaman bitirir ÇİN?
    ÇİN deki gerçek beyin, yani Ezoterik Satanist Paganist yapı bence artık kılıçlarını çekti, tek dünya devleti projesi aşama aşama işletiliyor. 1 sene içinde kıpraşmalar olacak. Hiç beklenmedik bir anda her şey çok iyi DOW NASDAQ zirve yaparken ani bir haber veya olay ile trend tersine dönecek. Bunların planına göre En az 1000 devlet olması lazım dünyada. ABD ve Avrupa Birliği ilerde çökecek. Küçücük ülkelere bölünecek.

Şimdilik ALTIN GÜMÜŞ alın kış uykusuna yatın. Hiç bir habere inanıp 1 gram bile ALTIN GÜMÜŞ satmayın.

USD EUR GBP JPY vs vs gelecek olan hiperenflasyon sürecinde lahana yaprağına dönüşecek!!! Kağıt paralara fazla güvenmeyin.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Geçen sene yatırım yaptım gram altına çok önceleri altmışlığımda var. Onsunu 900 dolardan alıp 1900 dolardan vermiştim 8 yıl kadar önce. Gram altına yatırım yaparken hedefim ve beklentim şuydu. Dolar yıllık %30 artar ons altında %20 artar böylelikle 1 yılda TL bazında %50 kazanç elde etmiş olurum gram altından. Dolarda geçen seneden beri hesabım tuttu ama ons adeta olduğu yerde patinaj çekiyor. Yıllık kazancımız TL bazında %30 lar civarında. Dolar bazında 0 yani.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •