Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
usa de de fikir biriliği yok... trump ve ekibi silah sanayii ayrı telden çalıyor , çekirdek pentagon ayrı telden.... finans kapital de nerden ne söğüşlerim derdinde
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
odeanın bono ihracı varmış bugün
70 gün vadeli diyor
oranını bilen var mı
teşekkürler.
ytd.
syg,
Aktifbank bireysel internet şubesine girebilen var mı ? Ben bir türlü açamıyorum. Hata nerede bulamadım.
mobilden , ama google ile girdim... bir problem yok.... bi de mobil uygulamada olan kısıtlı özellikleri olan nkolay uygulamasına bakayım .... o da çalışıyor.....
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
ben bilgisayarımdan sürekli girdiğim kısayoldan giremiyorum. Bireysel internete tıklayınca boş sayfa çıkıyor.
Yer İmleri