Sayfa 564/992 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. usa de de fikir biriliği yok... trump ve ekibi silah sanayii ayrı telden çalıyor , çekirdek pentagon ayrı telden.... finans kapital de nerden ne söğüşlerim derdinde
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3. odeanın bono ihracı varmış bugün

70 gün vadeli diyor

oranını bilen var mı

teşekkürler.

ytd.

syg,

4. Aktifbank bireysel internet şubesine girebilen var mı ? Ben bir türlü açamıyorum. Hata nerede bulamadım.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktifbank bireysel internet şubesine girebilen var mı ? Ben bir türlü açamıyorum. Hata nerede bulamadım.
    hemen bakayım...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6. mobilden , ama google ile girdim... bir problem yok.... bi de mobil uygulamada olan kısıtlı özellikleri olan nkolay uygulamasına bakayım .... o da çalışıyor.....

7. ben bilgisayarımdan sürekli girdiğim kısayoldan giremiyorum. Bireysel internete tıklayınca boş sayfa çıkıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktifbank bireysel internet şubesine girebilen var mı ? Ben bir türlü açamıyorum. Hata nerede bulamadım.
    Nkolay uygulamasına giriliyor. Bir de uygulamadan eft yaparken sms gönderme gelmiş. Yurt dışında olacakların dikkatine

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 564/992 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •