Bende hafif derecede renk körüyüm o yüzden araba kullanmıyorum 40 tl verip toplu taşıma kullanıyoruz .
Mesela dolar veya borsa çıkmış mı düşmüş mü anlamıyorum pek 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bende hafif derecede renk körüyüm o yüzden araba kullanmıyorum 40 tl verip toplu taşıma kullanıyoruz .
Mesela dolar veya borsa çıkmış mı düşmüş mü anlamıyorum pek 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
https://www.mynet.com/icisleri-bakan...e-110105354048
YUMURTLAYAN HOROZ YİNE YUMURTLAMIŞ
4 milyon insanı alırken düşünmedinmi
Gidiş geliş için de otoban yaptıracağız derseniz, daha fazlasını kırarsınız. Kesinlikle inanır kütle.
Seçtikleri muhteremler inanırlar diyor,
ben sadece onların söylediğini yazıyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 çözümü var bunun. 2. ilçe zorunlu olsada Bakırköyde ve Bağcılarda sürekli bulunuyorum. Gözlemlerime göre araba ile 2 türlü hatun tavlanıyor.
1.si kırmızı veya beyaz şahin + full tesisat + apaçi tarzı müzik veya Müslüm baba. Biniyorsun arabaya dooooğru Bağcılar veya Esenyurt gibi elit ilçelerin arka mahallelerinde geziyorsun. Yanlız arabada en az 5-6 amele şart. Yoksa camdan hayvanımsı bağırmaları siz yapamayabilirsiniz
Bununla tavlanabilecek kızlarda şıkkın getirmiş olduğu seviye kezban styla
2.si lüx bir araç kiralıyorsun, (muhitine göre) Bakırköy Carousel'in tam köşeye çekip kapıları ve camları açıyorsun. Kafa da kelse mutlaka gözkük keli örtecek şekilde yukarıda durmalı. Ayrıca gözlük yukarıda olmazsa gelen geçen kızlara kırpıştırdığın göz gözükmezZengin tipi apaçi müziği yine vazgeçilmez. arada elde bezle iki üç silme hareketi yapıyorsun.
Bununda hedef kitle zengin görünümlü kezban styla
hangisi abi![]()
Yapay zekanın emekleme aşaması olarak nitelendirilebilecek derin öğrenmenin ( deep learning ) matematiksel alt yapsını anlatan çok öğretici ve detaylı bir sunum.
Gelecekte bu altyapı insan zekasını sınayacak.
Bizi sınayacak olan bu sistemi de yine insan zekası üretmiş olacak.
https://twitter.com/r_x_p_u/status/1129636006716739585
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
İstanbuldaki bir evimi 2011 de 400K$ a satmıştım. Şimdi ev anca 200k$ ediyor. Hatta belki de 150k$ a bile anca alıcı bulursun bu yüksek faiz ortamında. Doların faizi de evin kirası ile başabaş olduğu için USD bazında en az %50 zarar etti benden evi alan!
Emlaktan kar edenler ancak 2000 - 2001 - 2002 döneminde deprem sonrası ev alanlar olabilir. Çünkü o ara ölü fiyata satılan yerler vardı. Doları 2000 de devalüasyon sonrası bozup arsa alanlar 2015 yılına kadar parayı USD bazında 10 katlamışlardı. Şimdi de ekonomik krize rağmen yine 3-4 kat kar etmişlerdir o zamana göre.
Fakat 2008 - 2016 arası emlak alan USD bazında tarağı tuttu! En az %30 kayıpta. Bazı semtlerde %70 kayıpta.
Yer İmleri