Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3773 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Finansal okur yazarlýk þart,, bilançolarý doðru okumak lazým, ilk çeyreðin euro kurundan kaynaklanan bir maliyet zararý olduðunu görmek lazým. Ispartalý Eray þimdi de Pasam mý oldun, bir bir surat Eray !!! investing.com da kursat.mk, deadlife ve kaç tane nick'in var. Orada birde moderatör olmuþsun, iþine gelmeyen hiçbir mesajý yayýnlamýyorsun, birde yalandan benim mesajýmý siliyorlar diye yalan söylüyorsun. Ne yalan adamsýn sen ya..... Yabancý alýrken 13 tl den bütün malýný sattýn, genel kurula bile gelemedin. Þimdi likidite saðlayýcý piramit devreye girdi mal alýyor çok düþtü fiyat diye bakýyorum meksa dan yine yapýþtýn kaðýdý almaya. Tamam mal al ama burada insanlara þirketi kötüleyip onlarýn malýný almaya çalýþma, bu çok adice bir þey çünkü. Alacaksan yabancý satarken onlarýn malýný al. Bu þirket her sene 100 milyon kar eder ,temettüsünü de öder. Nokta

2.  Alýntý Originally Posted by Sadýk avcý Yazýyý Oku
    Finansal okur yazarlýk þart,, bilançolarý doðru okumak lazým, ilk çeyreðin euro kurundan kaynaklanan bir maliyet zararý olduðunu görmek lazým. Ispartalý Eray þimdi de Pasam mý oldun, bir bir surat Eray !!! investing.com da kursat.mk, deadlife ve kaç tane nick'in var. Orada birde moderatör olmuþsun, iþine gelmeyen hiçbir mesajý yayýnlamýyorsun, birde yalandan benim mesajýmý siliyorlar diye yalan söylüyorsun. Ne yalan adamsýn sen ya..... Yabancý alýrken 13 tl den bütün malýný sattýn, genel kurula bile gelemedin. Þimdi likidite saðlayýcý piramit devreye girdi mal alýyor çok düþtü fiyat diye bakýyorum meksa dan yine yapýþtýn kaðýdý almaya. Tamam mal al ama burada insanlara þirketi kötüleyip onlarýn malýný almaya çalýþma, bu çok adice bir þey çünkü. Alacaksan yabancý satarken onlarýn malýný al. Bu þirket her sene 100 milyon kar eder ,temettüsünü de öder. Nokta
    için rahat olsun kimseden mal alamazlar bu fiyatlardan.. aynen dediðin gibi bilançoyu iyi okumak lazým, hem kur hem hammadde ve tahsil edilmemiþ mahsuplar var. EGPRO gerçekte zarar yazmaz. Sadece þirketlerin avantaj yakalamadaki kaðýt üstü oyunlar bunlar. Zaten finans bilen bilir, buraya da finans bilen adam yakýþýr. Boþ beleþ adam bu hisseden ekmek yemesin. KY nin elindeki 3 lota göz dikmiþler, toplamaya çalýþýyorlar.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

3.  Alýntý Originally Posted by Sadýk avcý Yazýyý Oku
    Finansal okur yazarlýk þart,, bilançolarý doðru okumak lazým, ilk çeyreðin euro kurundan kaynaklanan bir maliyet zararý olduðunu görmek lazým. Ispartalý Eray þimdi de Pasam mý oldun, bir bir surat Eray !!! investing.com da kursat.mk, deadlife ve kaç tane nick'in var. Orada birde moderatör olmuþsun, iþine gelmeyen hiçbir mesajý yayýnlamýyorsun, birde yalandan benim mesajýmý siliyorlar diye yalan söylüyorsun. Ne yalan adamsýn sen ya..... Yabancý alýrken 13 tl den bütün malýný sattýn, genel kurula bile gelemedin. Þimdi likidite saðlayýcý piramit devreye girdi mal alýyor çok düþtü fiyat diye bakýyorum meksa dan yine yapýþtýn kaðýdý almaya. Tamam mal al ama burada insanlara þirketi kötüleyip onlarýn malýný almaya çalýþma, bu çok adice bir þey çünkü. Alacaksan yabancý satarken onlarýn malýný al. Bu þirket her sene 100 milyon kar eder ,temettüsünü de öder. Nokta
    6 aydýr foruma gýrmemiþtim bizim kel sadýk yardýrmýþ býl mukabele cevaplayalým

....finansal okurluk sart. sartta fnansal ökuzluk sart degil euro kurundan zarar geldi demiþin peki daralan pýyasa ve ozelýkle insaat sektoru ýcýn ne dýyeceksýn nýtekým 2 ceyrektede %10 hasýlatta dusus var enflasyon ve kur farkýyla bakarsan %40. kur artýsýný satýlan mamulere eklenmýyormu kaldýký kurlarda gerý cekýldý hala elde býr sey yok

....ben hiç býr yerde yazmam ama anlamazsýn kelsinya kafana girmýyor buna yapacak býr seyým yok klinik bir vakasýn

.... 13den malýný sattýn demýþýn haný lan 9 dan sana mal verdýydým sahtekaroglu. malý yýyýnce aklýnamý geldi . GK gelemedýn demýþin geldimde ne oldu hepýnýz fabrýkada kacýstýnýzya len.. patronun yana döne berý soruyordu dot korkunuzdan güvenlikleride peþime takmýþtýnýz anca GK salonunda gorebýlmýþtým sizi . bu sefer gelmeyýnce yýgýtlýk edýp boy gostermiþiniz haberlerýnýz akýyor merak etmeyýn

likitede saglayýcý piramýt gýrdi sende geldýn dýyorsun dogru dýyorsun ..piramit kim bizim kel sadýk aldýgým kýsa vadeli mallarý sana gecirdimmi nýye egcýrdým vakýt cok sen tut dýye anacým.. tutuyormusun hemde essek gibi tutuyorsun mayýs nere eylul nere su anda sana gecýrdýgým fýyattan dusüktemýyýz dusukteyýz sen hala tutuyorsun ama . birazda sen eseklik yap taþý zoruna gýtmesin..

ben ne sýrketý ne fabrýkayý kotuledým tek býr yazý kelime bulamazsýn aksýne cok ovdüm .ama sana ve patronuna cok uzun hava okudum hala okurum býnlerce kiþide size cok okuyor. nýye ? siz sahtekarsýnýz siz yasal yollarla hýrsýzlýk yapýyorsunuz siz ortaklarýnýzý soyuyorsunuzz.. fabrýka devasa muazzam, karlar harýka, býloncolar super. buna ragmen hýc býr geliþmeyý fýyatlamadýnýz fýyatlandýrmadýnýz varsa yoksa sizin soygun düzeniniz sonrada sagda solda timsah gozyasý dokersnýz bize yatýrýmcý gelmýyor dýye ..hasbelkader dusenýde yýlardýr soyuyorsun dýrgený yýyen sýpa gelirmi sapa len

alacaksan yabancýnýn malý al demýsn cok guldumya. benden medet beklýyosun dimi. nýye hamalýk edim lan senedýn býr yere gýtýgý yok yabancýnýn malý býtmeden bý yere gýdecegide yok. her seyýn bý vakti saatý var sen alýyorsunya sen býrýktýr bakalým taþýn altýna elini sok.. e bak bende yavas yavas alýyom goruyorsun ben geldýmmý ortalýkda gozukmuyorsun benle beraber nýye almýyon lan. lotlar ýyýce býrýktými .. daha cok alýcaksýn merak etme.yabancýnýn sattýgý malarý senden baska kimse almaz ben sana biraz yardým ederým o kadar sen almazsan ben hiç almam sen alýrsan sana destek benden

bu þirket her sen 100 milyon+ temmetü odermiþ basta dedýmya finansal okur olunur ama finansal öküz olmaya gerek yok. müsteri cekmek için utanmýyormsun yalan soylemeye . essek kadar adamsýn ayýp sana

Alýntý Originally Posted by borsaci.broker Yazýyý Oku
    için rahat olsun kimseden mal alamazlar bu fiyatlardan.. aynen dediðin gibi bilançoyu iyi okumak lazým, hem kur hem hammadde ve tahsil edilmemiþ mahsuplar var. EGPRO gerçekte zarar yazmaz. Sadece þirketlerin avantaj yakalamadaki kaðýt üstü oyunlar bunlar. Zaten finans bilen bilir, buraya da finans bilen adam yakýþýr. Boþ beleþ adam bu hisseden ekmek yemesin. KY nin elindeki 3 lota göz dikmiþler, toplamaya çalýþýyorlar.

sen degýlmýsýn 2018 ocakda bu senetýn 12den asagýsý yok dýye.. sen degýlmýsýn burda ve mynette senedý pompalayan.. ne oldu yaatýrýmcýmý yaptýlar seni .. bu fýyatlardan kimseden ma.lalamazlar demýsn.. kac ay once bak her gun dökuluyorlar ve daha cok dökülcek lotlar var pýyasayý ve biloncoyu ýyý okusan zaten bu sene biloncoda bý sey olmadýgýný anlardýn ..gerci sorun sýrkette yada bilancoda degil sorun zihnýyette ve týynette ve soygun düzeninde

4.  Alýntý Originally Posted by mparlak Yazýyý Oku
    sen degýlmýsýn 2018 ocakda bu senetýn 12den asagýsý yok dýye.. sen degýlmýsýn burda ve mynette senedý pompalayan.. ne oldu yaatýrýmcýmý yaptýlar seni .. bu fýyatlardan kimseden ma.lalamazlar demýsn.. kac ay once bak her gun dökuluyorlar ve daha cok dökülcek lotlar var pýyasayý ve biloncoyu ýyý okusan zaten bu sene biloncoda bý sey olmadýgýný anlardýn ..gerci sorun sýrkette yada bilancoda degil sorun zihnýyette ve týynette ve soygun düzeninde
    ben yatýrýmcýyým evet, kaptý kaçtýyla borsa oyuncusu olunmaz. CEMAS daki oyuncu da benim. CEMAS 7 katýna gelince tekrar yazýþýrýz.
    EGPRO hareketi de yakýn.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •