Sayfa 580/992 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Değerli forumdaşlar, bu ay sonu ttnet ev paketi taahhüdüm bitiyor. temmuz ayında şehir değiştireceğimden yeni taahhüt vermeyeceğim. 30- 45 gün süreli taahhütsüz internet var mı ? Ya da cep tlf. gibi, wınn gibi değişik alternatifler konusunda işi bilenler varsa yardımınızı istiyorum.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by kimyag06 Yazıyı Oku
    Merhaba grupda yeniyim. Halkbankın eflasyon korumalı mevdüat hesabı hakkında bilgisi olan varmı? önerirmisiniz? min 3 ay açılıyormuş oran 23 önerdiler
    Kamu bankalarının avantajlı oran vereceğine inanmıyorum
    Para piyasası fonları var onları değerlendirin derim yada kamu hariç diğer bankalara gidip bir kahve çaylarını için..çok daha güzel oran alırsınız
    Benim çalıştığım HSBC şuan alt limit 10.000 olmak şartıyla %24 veriyor..
    Diğerlerini de ziyaret edin

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar, bu ay sonu ttnet ev paketi taahhüdüm bitiyor. temmuz ayında şehir değiştireceğimden yeni taahhüt vermeyeceğim. 30- 45 gün süreli taahhütsüz internet var mı ? Ya da cep tlf. gibi, wınn gibi değişik alternatifler konusunda işi bilenler varsa yardımınızı istiyorum.
    Millenicom taahhütsüz ilk ay bedava referans ile üye olursanız
    Geçiş Başvurusu Yaparsanız 1 Hafta İçinde Geçiş Olur.
    https://forum.donanimhaber.com/mille...lup--137832972

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar, bu ay sonu ttnet ev paketi taahhüdüm bitiyor. temmuz ayında şehir değiştireceğimden yeni taahhüt vermeyeceğim. 30- 45 gün süreli taahhütsüz internet var mı ? Ya da cep tlf. gibi, wınn gibi değişik alternatifler konusunda işi bilenler varsa yardımınızı istiyorum.
    Netspeed ve TurkNet'te taahütsüz ve uygun fiyatlı internet mevcut. Fakat kullanmadım kalitesi konusunda birşey diyemem.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Netspeed ve TurkNet'te taahütsüz ve uygun fiyatlı internet mevcut. Fakat kullanmadım kalitesi konusunda birşey diyemem.
    Kalite Olayı Türkiye de Alt Yapı Türk Telekom Olduğu İçin Söylediğiniz Satış Yapan Her Firmada Aynı, Sadece Müşteri Hizmetleri Ve Ping Değerleri Değişebiliyor Onun İçin En Ucuz Hangisi Veriyorsa Onu Tercih Edin Altyapı İyiyse.

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Kalite Olayı Türkiye de Alt Yapı Türk Telekom Olduğu İçin Söylediğiniz Satış Yapan Her Firmada Aynı, Sadece Müşteri Hizmetleri Ve Ping Değerleri Değişebiliyor Onun İçin En Ucuz Hangisi Veriyorsa Onu Tercih Edin Altyapı İyiyse.
    Bir ara araştırmıştım ama yorumlara bakınca memnun olmayanlar memnun olanlardan fazlaydı o yüzden taahhüt uzatmıştım

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bir ara araştırmıştım ama yorumlara bakınca memnun olmayanlar memnun olanlardan fazlaydı o yüzden taahhüt uzatmıştım
    Memnun Olmayan Her Firmada Vardır Sebebi Çoğunlukla Alt Yapısı Kötü Olduğu İçin Satıcı Firma Bir Şey Yapamıyor,
    Yanlız Vodafone net Asla Bulaş mayın Onlar Ayrı Roman Olur Yaşananlar...

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Memnun Olmayan Her Firmada Vardır Sebebi Çoğunlukla Alt Yapısı Kötü Olduğu İçin Satıcı Firma Bir Şey Yapamıyor,
    Yanlız Vodafone net Asla Bulaş mayın Onlar Ayrı Roman Olur Yaşananlar...
    Fiberde superonline altyapısı kullanıyor demişti arkadaş onda ne problem var

Sayfa 580/992 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •