Sayfa 581/992 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Teşekkür ederim. Para piyasa fonlarınd vergi oranı nedir acaba

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by kimyag06 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Para piyasa fonlarınd vergi oranı nedir acaba
    %10.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. teşekkür ederim🙏👍

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by kimyag06 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Para piyasa fonlarınd vergi oranı nedir acaba
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HSL
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FI5

Bu para piyasası fonların getirileri mevduattan daha iyi

5. aktifbankda günlük alım satım yapanlar günlük faizin değişken oldugunu sanırım farketmemişler..örneğin günlük 100 tl vermesi gerekirken bazı günler 99 bazı günler 101 tl verebiliyor..günlük faiz abartılı miktarlarda olmasa bile sürekli değişiyor..

ben müşteri hizmetleriyle bu konuyu konuştum. kendisi günlük değişimler olsa bile öngörülen toplam faizin vade sonunda verilmiş olacağını söyledi.

6. Sn. Yeşiladayı hiç bu kadar umutsuz görmemiştim. Bu kurlar yapay diyor resmen. Kurlar yapaysa alayım yükselir o halde diyorum. Bu kez de Türkiye'nin kambiyo rejimiyle oynamaya başladığını, sistemin dışına çıkma ihtimaline vurgusu aklıma geliyor.

MB kurları belaltı yöntemlerle tutma politikasını ilelebet sürdüremez ama faizleri yükseltme ihtimali var bu durumda. Yahu ne olacak halimiz soru üstüne soru, durumu açığa kavuşturan tek cevap yok. Biz elimizdeki 3 kuruşla başsız tavuklar gibi dolanıyorsak, iş sahiplerinin halini düşünemiyorum bile.

- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz.3 aylık mevduat yapacaksanız şu an piyasada 24'lü oranlar var zaten. 3 ay içerisinde tüik enflasyonun %23 üzerinde hesaplanacağını bekliyorsanız halkbank ürününü değerlendirebilirsiniz.
    Arkadasin dedigi yillik olup 3 ayda bir odemeli + stopaj avantajida var galiba...bu stopaj olayi da tam acikliga kavuşsa bir de
    .

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Arkadasin dedigi yillik olup 3 ayda bir odemeli + stopaj avantajida var galiba...bu stopaj olayi da tam acikliga kavuşsa bir de
    .
    92 gün açılabilende vardı sanki ben onu anladım.

Sayfa 581/992 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •