Þu an çalýþtýðým kurum BONO Tahvil alým satým modülüne sahip deðil...Özellikle eski ve orta ölçekli aracý kurumlarda bu modül olduðu gibi hazine ihalesine bile teklif verebilirsiniz.. Öyle 1 milyona falanda gerek yok....Geçmiþte Borsayý riskli gördüðümde parayý Bono- tahvile yatýrýrdým....
Bu ay ben de hesabý kapatmayý düþünüyordum ama evin duvarýna yaptýrdýðým kasanýn sývasý henüz kurumadý.Þaka bir yana bu oranlarla en iyisi parayý sistemden çýkarmak ama koyacak güvenli bir yer yok! Daha önce müþteri temsilcisi uzun baðlayýn, oranlar çok düþecek diyerek beni uyarmýþtý ama ciddiye almamýþtým.
ülkede soðan bitmiþ soðan,olan soðan 8-10 tl hala seçimi niye kaybettik diye soramayan bir zihniyet,gerçekten akýl tutulmasý yaþýyorum.
ayný zarfa atýlan 3 pusula var iki tanesinde sorun yok ne hikmetse beyaz olan büyükþehir pusulasýnda hile var,nasýl hileyse ortada somut bir açýklama yok,her seçimde olan rutin maddi bazý hatalar düzeltildi kesmedi,geçersizleri sayalým dendi sayýldý yetmedi,bazý ilçelerde tüm oylarý sayýyorlar o da yetmedi þimdi ee iptal edelim,yok yavvv..
Teþekkürler bilgilendirme için. Google'a sorunca þöyle bir form buldum. Sadece imzalý bir beyan gerekiyor. Dediðiniz gibi döküme gerek yok. https://www.google.com/url?sa=t&sour...HAijrmRJi2H7Gc
Yer Ýmleri