Originally Posted by pythagoras yani mevduat karşılığı tam kaça geliyor bir de alt limit üst limit sınır var mı teşekkürler. Syg, yazdığım oran mevduat karşılığı
1m tl altlimit var, üst limit yok.
Fıl mk 24.71% 3 günlük 24.49% 25 günlük
Arkadaşlar günlükte temdit en iyi aldığınız oranlar nedir.. aylık bağlamak istemiyorum
Originally Posted by hamza sütbıyık net mi 25.30 .. Kurum ( ünlü jo ) 25.30 üzerinden komisyon mıngırdatıyor mu ..... ..... ünlü' de hisse senedi komisyon oranı nedir komisyon oranı her aracı kurumda işlem hacminize göre değişir. Ben viopta 100.000'de 9 la çalışıyorum. 25.30 mk oranı başka herhangi bir kesinti yok.
Originally Posted by Sugosu82 Arkadaşlar günlükte temdit en iyi aldığınız oranlar nedir.. aylık bağlamak istemiyorum 24,80 Günlük Fonlar..
Originally Posted by trion büyük ve orta ölçekli bankalarda oranlarda düşüş var sanki geçen hafta 23.25_23.50 verenler bugün 22.75_23 veriyorlar vadeli ye dolar sabit takılınca 0.50 indirmisler gibi . 23 haziran seçimi için baskı indirimi de olabilir.
Originally Posted by NewsTR 24,80 Günlük Fonlar.. Fon işlerinden hiç anlamam.. normal banka oranı var mı acaba?
Forum Rules
Yer İmleri