Sayfa 604/992 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Geçen gün yabancı borçlanma fonların bakarken altın fonuna da şöyle bir gözatmistim. 7'lik skalada 6'ydı. Sayfayı açmamla kapatmam bir oldu resmen Ppf'ler bu skalada 2 puan almış. O da fonların doğasından geliyor galiba, sigorta olmaması sebebiyle.

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Yabancı borçlanma fonların bakarken altın fonuna da şöyle bir gözatmistim. 7'lik skalada 6'ydı. Sayfayı açmakla kapatmam bir oldu resmen Ppf'ler bu skalada 2 puan almış. O da fonların doğasından geliyor galiba, sigorta olmaması sebebiyle.

Ama PPF ile enflasyonu bile kurtaramıyoruz, eksiye gidiyoruz.
    Altında ise uzun vadede enflasyon üzeri getiri kesin gibi.Ama altını fon olarak almayacaksınız durup duruken % 10 stopaj ödemeye gerek yok.
    Altını gram olarak alın

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Buradayım.
    Bugün alacaktım ppfleri bozamadım 5'ten sonra banka izin vermedi.
    Şimdi yarın aynı fiyatta olursa sizinleyim.
    Ne güzel 6.00x'lerde idi..
    Hocam bir 20 k girecek para daha var. Sabah girmelimiyim sizce

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altında ise uzun vadede enflasyon üzeri getiri kesin gibi.Ama altını fon olarak almayacaksınız durup duruken % 10 stopaj ödemeye gerek yok.
    Altını gram olarak alın
    Aslında mantıklı. Yani oradaki 6 puanın sebebi kısa vade dusunmelerinden dolayi olabilir. Ama bu aralar o 2 puanlık riski bile çok görür oldum, iyice bir güven azalması var. Sonunda ben de bir yastık diktirecegim sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altını gram olarak alın
    altında uzun vadede enflasyon üzeri kesin gibi diye bir şey yok.... '' ne zaman aldığınız da önemli ne zaman sattığınız da ''.... TÜFE bazında kaybolan zaman aralıkları ile dolu altın .... açın altın grafiğini tüfe bazında bakın ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    altında uzun vadede enflasyon üzeri kesin gibi diye bir şey yok.... '' ne zaman aldığınız da önemli ne zaman sattığınız da ''.... TÜFE bazında kaybolan zaman aralıkları ile dolu altın .... açın altın grafiğini tüfe bazında bakın ...
    E tabiki tepeden alıp beklemenin de manası yok.O yüzden beklemedeyiz hala.Şöyle uygun seviyeye gelir ümidiyle.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam bir 20 k girecek para daha var. Sabah girmelimiyim sizce
    Hocam şaka bir yana sebep olmak istemem.
    Ben 6 ay TL dönüşten sonra günlük devam ettim.
    Diğer para ile zaten 5.39'dan girmiştim biliyorsunuz.
    6.00xx leri kendime alım seviyesi olarak belirledim.
    Alıp yükselirse 6.30-6.40'lardan 1 ay içerisinde bozabilirim.
    Yükselmez ise 2-3 ay bekleyeceğim.
    Dolar 6.20'lerden geriledi.
    Ne olur kimse bilmiyor.
    Almam da bir ay içinde 6.30 görürse kur canım sıkılır.
    Sabit kalırsa da kısmet değilmiş derim yapacak bir şey yok.
    Kendiniz için iyi bir karar vermeniz dileğiyle.
    Yarın bir aksiyon alırsam size haber vereceğim buradan..
    ....

8.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Aslında mantıklı. Yani oradaki 6 puanın sebebi kısa vade dusunmelerinden dolayi olabilir. Ama bu aralar o 2 puanlık riski bile çok görür oldum, iyice bir güven azalması var. Sonunda ben de bir yastık diktirecegim sanırım.

0 6 puanın sebebi kısa vadeli düşünmelerinden değil... orada volatiliteye bakılır , haftalık getirilerle hesaplanır... altın ne demek emtia ... emtialar riskli varlıklardır... commodity = risk .... kahve kakao şeker pamuk bakır gümüş platin paladyum v.b. bunlar riski yüksek yatırım araçlarıdır... altın da değerli metaller grubundan ... önce neye yatırım yaptığımızı bilmemiz lazım...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Sayfa 604/992 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •