Sayfa 92/1000 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ne yapılıyor ne amaçlanıyor vallahi çözemedim gevşerken sıkılaşıp sıkılaşırken tekrar gevşiyoruz
    Üst bantı uzun süre sürdürmesi 12 Haziran için faiz artımı şeklinde baskı yapabilir. Bu baskıdan kurtulmak için çok riskli olmasına rağmen üst bantı kapatıyor.

Zira eğer 12 Haziran'a kadar %25.50 ile giderse politika faizini %24'te tutması sadeleşme politikasını terk ettiği anlamına gelir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Faiz politikası nefes al nefes ver nefes al nefes vere döndü akciğerler kontrol ediliyor sanırım

3.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    kamu bankaları doları satmasaydı, şuan 6.40ları konuşuyorduk. sürekli müdahele geliyor ama kuru sıkı. sadece zamanı erteleme. sadece istanbul seçimleri için herşey.yurtdışında yayın organları herşeyi görüyor ama bizde hiçbirşey bilinmiyor.
    vatandaş şaşkınlıkla izliyor elinde kalmadı, yabancıyıda kaçırttın. ne ile müdahele edecen. dövizi stoplayarak mı.
    dövizi durdurmak için gelecek satılıyor, işin özü.
    ben hiçbirşey anlamadım valla kuru nasıl bu kadar tutabiliyolar bu iki haberle en kötü 6,25 lerde soluklanıyor olmamız gerekirdi

4.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    piyasa kaçtan gidiyor
    Klasik 1 saat 100 dolar sözü hala gerçek mi? Yoksa 1 saat 100 dolardan az mı
    Doları artık ağzına alamıyor.TL fiyat verdi.
    Ama dolar karşısında zarar ediyoruz diyordu.Git-Gel sayısını azaltacakmis.
    Hani girdi-çıktı gibi bişey.[emoji2]

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Üst bantı uzun süre sürdürmesi 12 Haziran için faiz artımı şeklinde baskı yapabilir. Bu baskıdan kurtulmak için çok riskli olmasına rağmen üst bantı kapatıyor.

Zira eğer 12 Haziran'a kadar %25.50 ile giderse politika faizini %24'te tutması sadeleşme politikasını terk ettiği anlamına gelir.
    amaç o zaten ! ek sıkılaştırma yapılacaktır ifadesinin neden kaldırıldığını uygulamalı olarak görüyoruz ancak geçici sıkılaşıp tekrar gevşerim benden politika faizi artışı beklemeyin mesajını veriyor o zaman dolara geçerim diyenlere de beyzbol sopası

6. Dolar artmasın diye yabancı küstürün,
    adamlar satsın hisselerini.
    bugün -2.5ları görürsek hiç şaşırmam

7. Nereye gider kur sizce peki dolari baskilamayip 6.20lere mi oturtucaklar

8.  Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    ben hiçbirşey anlamadım valla kuru nasıl bu kadar tutabiliyolar bu iki haberle en kötü 6,25 lerde soluklanıyor olmamız gerekirdi
    Şuan doları bu seviyelerde tutmuyorlar.Kendi yön belirlemeye çalışıyor. Tabiki ülkenin jeopolitik durumu yönünü tayin ediyor.Tutacak parada kalmadı ki zaten
    Kamu satışını gerçekleştirdi ve 6.25lerden 5.95lere değdi.
    6.02lerde dolanıyordu bir katalizör çıktı.6.07lere geri geldi ve güç topluyor.bir anda artmaz.aralarda küçük-orta yatırımcı satış yapıyor.
    Dolar/tl gücünü siyasetten ve abdden alıyor.
    Seçimin heyecanına az kaldı. Ben mayıs sonu demiştim bundan 20 gün önce.
    Yavaş yavaş hareket başlıyor.

Sayfa 92/1000 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •