Sayfa 614/992 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Şu Para Piyasası Fonu dediğimiz şey bizim 90 larda düşük faiz verdiği için yüzüne bile bakmadığımız B Tipi Likit Fon değil mi?

Bu fonların Banka Mevduat Faizlerinden yüksek olması bile şu anda bankalara yapılan mevduat baskısının ispatıdır bence...

Şaka gibi bundan 10-20 yıl önce yüzüne bakmadığım fonlara bu baskı yüzünden dün ben de giriş yaptım.

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Dün 6.02'lerden alış veriyordu.
    Bugün vermiyor.
    Fırsat oralar. Yine değebilir.
    Sen alacaksan al da webstere aldırma daha fazla. 5.50 yi görür vallahi

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Şu Para Piyasası Fonu dediğimiz şey bizim 90 larda düşük faiz verdiği için yüzüne bile bakmadığımız B Tipi Likit Fon değil mi?

Bu fonların Banka Mevduat Faizlerinden yüksek olması bile şu anda bankalara yapılan mevduat baskısının ispatıdır bence...

Şaka gibi bundan 10-20 yıl önce yüzüne bakmadığım fonlara bu baskı yüzünden dün ben de giriş yaptım.
    Evet İsmi değişti...Eskiden B tipi Likit fon adında her bankanın fonu vardı...Bunlar gecelik repodan ve mevduattan oldukça düşük getirisi olurdu....

4. Benim de 3 aylık 6 aylık vadeler hep doldu bir kısmını nzor yaptım bir kısmını ppf ama full tl. de olmak mı yoksa buralardan bir miktar dolara geçmek mi gerekir ona karar veremedim bir türlü.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Benim de 3 aylık 6 aylık vadeler hep doldu bir kısmını nzor yaptım bir kısmını ppf ama full tl. de olmak mı yoksa buralardan bir miktar dolara geçmek mi gerekir ona karar veremedim bir türlü.
    Tl illüzyondur [emoji3][emoji3][emoji3]

25 bulursam 3 ay yapistiriim diyorum mantikli olurmu sizce yazın 25+ gorurmu ki ne dersiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Tl illüzyondur [emoji3][emoji3][emoji3]

öyle diyorlar üstatlar da nereden almalı, ne kadar almalı onu hesap edemiyorum bir türlü. Örneğin buradan portföyün ne kadarı ile gireyim, kaç liraya düşerse biraz daha alayım gibi. Borsada bunun ayarını yapamadığım için bayağı bir içeri girdim

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Şu Para Piyasası Fonu dediğimiz şey bizim 90 larda düşük faiz verdiği için yüzüne bile bakmadığımız B Tipi Likit Fon değil mi?

Bir miktar aşağı gelebilir ppf'ler

Sayfa 614/992 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •