Sayfa 114/1000 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Sabah 6.20 olsun artık ben uyurken siz işlemleri yaparsınız 😁

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bir de gemi rotalarıyla mı, gemi yüküyle ilgili bir indikatör vardı ; sanırım İngiltere 'nin bir limanını merkez kabul ediyordu.
    Bunlar dünya ticareti hakkında ön bilgi veriyordu . Bizim on bilgiye ihtiyacımız kalmadı çok şükür ama dolar / euro paritesi için yardımcı olabilir.
    baltic dry index..... biz armatörler yeni gemi siparişi vermeden önce o endeksi dikkate alırız... ama tek kriter o değil...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3. Arkadaslar bir sey soracaktim

20 bin dolar arkadasimin elinde var kanadaya gitmek istiyor hepsini çevirmesi gerekir. Banka arbitraj makas yuksek. Tl ye cevirse sonra alsa daha kotu.
    Bu acaba o kapali carsi arkasinda bazi iyi dövizler var ora gitse uygun olmazmi? Onceden konussunlar ve iyi oranla cevirsin

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Arkadaslar bir sey soracaktim

20 bin dolar arkadasimin elinde var kanadaya gitmek istiyor hepsini çevirmesi gerekir. Banka arbitraj makas yuksek. Tl ye cevirse sonra alsa daha kotu.
    Bu acaba o kapali carsi arkasinda bazi iyi dövizler var ora gitse uygun olmazmi? Onceden konussunlar ve iyi oranla cevirsin
    TFX 1.34162
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Arkadaslar bir sey soracaktim

iyi de kapalı çarşıda çapraz işlem yaparken de önce tl ye çevirecekler... pariteden usdcad çevirip vermez kimse öyle ... önce tl karşılığı bozdurulur sonra tl karşılığı cad verir döviz bürosu...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

-dolara kambiyo vergisi,
    -t+1 takas getirildi.
    yahu bunlar dolara talebi keser mi?
    şef tarzı önlem gerekir;
    - alım-satımda takası 1 sene sonra yapılmalı.
    -dolar alan karakola çağrılıp, ifadesi alınmalı.

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    TFX 1.34162
    Selamlar.
    TFX bana ya arkadasima is vermez abi yoksa cok iyi
    Birinci bana hesap açmazlar Iranli olarak buyuk ihtimal
    ikinci cevirdikten sonra turkiye finans cad verermi o kadar bir anda? Nakit istiyor

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolarlar çoktan "DEVE" oldu, türkçesi.
    Çarşıda 1 ton altını olan vitrinler var dolar yerine onları satın alıp verseler olmaz mı .

Ons tan altına çevrilir

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 114/1000 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •