Nasıl yani Selçuk hocam? Bu bankalar bildiğim kadarıyla sıkı bir şekilde BDDK tarafından düzenli olarak takip ediliyorlar. Zaten bu banka çok bireysel çalışan bir firma değil, daha çok kurumsal odaklı bir banka. Bir de geçen gün burada paylaşmıştı bir arkadaşımız, orada bankaların risk durumları vardı, bir cut-off değeri vardı, 17 idi galiba. Bu değerin üstünde bulunuyordu bizim bütün bankalarımız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı şekilde ben de ilk kez o eski yılların likit fonu, yeninin para piyasası fonlarından birine girdim. Şu anda mevduatın cılkı çıktı. Stopajdan sonra , bırak reel getiriyi, enflasyonun altında..
Bir kısmını boşta bırakalım çakallığı , bizim insanımızın matematik bilmezliğinden yararlanma hamlesi. Bir banka başlattı hepsi uydu. Asla kullanmayacağım bir ürün çeşidi. Aslında yanıltıcı reklam ve puanlar söylenerek ısrarla yapılıyor, Bddk'nın düzenleme yapması lazım o işi. Anons ettiği faizden daha azını veriyor kenarda paran dursun diyip sinsice.
Hayırlısı olsun hocam hakkınızda, konut işi sıkıntılı.
Ben hala beklemedeyim, o rakam gelirse ppfler benden gider.
Not: Konut piyasasını da kurutmayın.
Konut formunda takılan forumdaşlara haber verin ev alıyorum diye.
Ona göre pozisyon alsınlar
https://www.hisse.net/topluluk/showt...20855&page=975
....
"Fibabanka, ICBC Turkey ile imzaladığı kredi anlaşması kapsamında 50 milyon dolar tutarında iki yıl vadeli kredi temin etti. Banka açıklamayı KAP'a yaptı."( big para)
ICBC'den kredi alıyor Fiba. Bu haberin FIL fonuna etkisi olur mu?
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka 368 gün bağlarsan stopaj yok dedi 1yili geçtiği icin
Yer İmleri