Sayfa 622/992 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    T BANK'ta bulunan sorun nedir?
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Ilk ceyrek bilancosu zarar. Başka bankalarda tanidigim iki musteri temsilcisi bu banka icin pek iyi seyler söylemedi
    Geçen senede ilk çeyrekte zarar etmişti. Sermaye yeterlilik rasyosu %16 ile uygun gibi geliyor.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Ilk ceyrek bilancosu zarar. Başka bankalarda tanidigim iki musteri temsilcisi bu banka icin pek iyi seyler söylemedi
    Nasıl yani Selçuk hocam? Bu bankalar bildiğim kadarıyla sıkı bir şekilde BDDK tarafından düzenli olarak takip ediliyorlar. Zaten bu banka çok bireysel çalışan bir firma değil, daha çok kurumsal odaklı bir banka. Bir de geçen gün burada paylaşmıştı bir arkadaşımız, orada bankaların risk durumları vardı, bir cut-off değeri vardı, 17 idi galiba. Bu değerin üstünde bulunuyordu bizim bütün bankalarımız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    ben de elimdeki tlnin tümüyle ppf aldım tl mevduat kesinlikle cazip değil hele boşta para bırakanlardan mümkün mertebe uzak duracağım
    Aynı şekilde ben de ilk kez o eski yılların likit fonu, yeninin para piyasası fonlarından birine girdim. Şu anda mevduatın cılkı çıktı. Stopajdan sonra , bırak reel getiriyi, enflasyonun altında..

Bir kısmını boşta bırakalım çakallığı , bizim insanımızın matematik bilmezliğinden yararlanma hamlesi. Bir banka başlattı hepsi uydu. Asla kullanmayacağım bir ürün çeşidi. Aslında yanıltıcı reklam ve puanlar söylenerek ısrarla yapılıyor, Bddk'nın düzenleme yapması lazım o işi. Anons ettiği faizden daha azını veriyor kenarda paran dursun diyip sinsice.

4.  Alıntı Originally Posted by patron10 Yazıyı Oku
    Ben geçenlerde odeo bankta 1 yıl vadeli 25 oranla bağladım stopj yok
    Stopajı banka değil, devlet alıyor, nasıl stopaj yok ? Bilgi verir misiniz ?

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Neydim degil ne olacam demeli. Yarin sabahtan acil zararina cikis yapmam gerekiyor. Yine bir gayrimenkul isi cikti. Tum parayi oraya gomecegim kacacak firsat degil. Ikinci bir konut kredisi daha kullanacagiz. Bu sebeple sanirim uzun sure nakit biriktiremem.

Sizlerden uzak kalacagim sanirim. Biraz para olursa ki sanmiyorum (bogaza kadar kredi odeyecegim) geri donerim...
    Hayırlısı olsun hocam hakkınızda, konut işi sıkıntılı.
    Ben hala beklemedeyim, o rakam gelirse ppfler benden gider.

Not: Konut piyasasını da kurutmayın.
    Konut formunda takılan forumdaşlara haber verin ev alıyorum diye.
    Ona göre pozisyon alsınlar

https://www.hisse.net/topluluk/showt...20855&page=975
    ....

6. "Fibabanka, ICBC Turkey ile imzaladığı kredi anlaşması kapsamında 50 milyon dolar tutarında iki yıl vadeli kredi temin etti. Banka açıklamayı KAP'a yaptı."( big para)

ICBC'den kredi alıyor Fiba. Bu haberin FIL fonuna etkisi olur mu?

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Banka 368 gün bağlarsan stopaj yok dedi 1yili geçtiği icin

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Stopajı banka değil, devlet alıyor, nasıl stopaj yok ? Bilgi verir misiniz ?
    Yeni tip enflasyona oranlı 1 yıldan fazla vadelide stopaj 0.

Sayfa 622/992 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •