-
Ölme eşeğim ölme çayırlarda yonca bitecek.
-
Birilerinin gazına gelip yıllar sonra ilk defa iki sandalye bir masa şirketine para yatirdim onda da pişman nadim oldum borsa 100bine dayanmış şu kağıdın haline bak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Spek amca korkuyor 1,90 kırdı mı kağıt kopacak henüz bunu istemiyor demek ki zaman var nakitleri görmek istiyor ytd
-
ulan karına bak projelerine bak utan patron
-
Kar 3 aylık 3,5 milyon geldi geçen yıl aynı dönem eksi 657 bin TL imiş dönemsel olarak 7 kat artış var karda ama spek amca uyutmaya devam edecek gibi
ytd
Son düzenleme : yav_tan; 02-05-2017 saat: 21:56.
-
yav_tan b gurubu olursa hissede açığa alış satış kredili alış satış yapılır. Bu spek emminin işine gelir mi? Haziranın sonuna kadar bekletmesin böyle gerçi b gurubu olursa hisseye derinlik de gelir iyice
-

Originally Posted by
pc_ogretmen
yav_tan b gurubu olursa hissede açığa alış satış kredili alış satış yapılır. Bu spek emminin işine gelir mi? Haziranın sonuna kadar bekletmesin böyle gerçi b gurubu olursa hisseye derinlik de gelir iyice
Yok b grubu hisselerde açığa satış ve kredili işlem olmuyor bizim spekte ya para bitti ya da daha alacak mal var ki ondan yatay da takılıyor lakin 6 ve 9 aylık bilançolar daha iyi olacak haziranda gire tesisleri bitecek ve yeni projeler açıklanabilir sermaye artırımı ile arsa satışı olabilir krgyo gibi kağıdım olsun ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri