ne oldu bugün yine
ne oldu bugün yine
Spek amca korkuyor 1,90 kýrdý mý kaðýt kopacak henüz bunu istemiyor demek ki zaman var nakitleri görmek istiyor ytd
ulan karýna bak projelerine bak utan patron
Kar 3 aylýk 3,5 milyon geldi geçen yýl ayný dönem eksi 657 bin TL imiþ dönemsel olarak 7 kat artýþ var karda ama spek amca uyutmaya devam edecek gibiytd
Son düzenleme : yav_tan; 02-05-2017 saat: 21:56.
yav_tan b gurubu olursa hissede açýða alýþ satýþ kredili alýþ satýþ yapýlýr. Bu spek emminin iþine gelir mi? Haziranýn sonuna kadar bekletmesin böyle gerçi b gurubu olursa hisseye derinlik de gelir iyice
Yok b grubu hisselerde açýða satýþ ve kredili iþlem olmuyor bizim spekte ya para bitti ya da daha alacak mal var ki ondan yatay da takýlýyor lakin 6 ve 9 aylýk bilançolar daha iyi olacak haziranda gire tesisleri bitecek ve yeni projeler açýklanabilir sermaye artýrýmý ile arsa satýþý olabilir krgyo gibi kaðýdým olsun ytd
B grubu hisse senedi: Fiili dolaþýmdaki pay deðeri 10 milyon TL ile 30 milyon TL arasýnda olan hisse senedidir.
A ve B grubu hisse senetleri; sürekli müzayede iþlem yöntemine tabidir ve ayrýca kredili alým, açýða satýþ, ödünç alma veya ödünç verme iþlemlerine konu olabilirler. C grubu hisse senetlerinde; piyasa yapýcý veya likidite saðlayýcýsýna sahip olmasý durumunda sirekli müzayede iþlem yöntemi uygulanabilir. Aksi durumda, tek fiyat iþlem yöntemine tabi olurlar. C grubu hisse senetleri; kredili alým veya açýða satýþ iþlemlerine konu olamazlar.
B grubu hisse senetleri, belli bir anda oluþacak açýk takas pozisyonunun %100’ü oranýnda özkaynak bulundurma þartýna tabidir. Buna göre; bir müþterinin takasý henüz gerçekleþmemiþ iþlemleri sonucunda, belirli bir anda B grubu hisse senetlerinde oluþabilecek açýk takas pozisyonunun asgari %100’ü oranýnda net varlýðýnýn bulunmasý zorunlu olup, ayrýca bu hisse senetlerinde gerçekleþtirilen iþlemlerde hiçbir suretle ve yatýrým kuruluþu yönetim kurulu kararý ile de olsa müþteri bazýnda veya genel olarak özkaynak oranlarý deðiþtirilemez ve teminat alýnmadan emirler kabul edilemez.
B grubu hisse senetleri; sermaye piyasasý araçlarýnýn kredili alým, açýða satýþ, ödünç alma veya ödünç verme iþlemlerinde özkaynak oranýnýn hesaplanmasýnda en çok %50’si oranýnda özkaynak olarak kabul edilebilir.
C grubu hisse senetleri, belirli bir anda oluþabilecek açýk takas pozisyonunun %100’ü oranýnda özkaynak bulundurma þartýna tabidir. Buna göre; bir müþterinin takasý henüz gerçekleþmemiþ iþlemleri sonucunda, belirli bir anda C grubu paylarda oluþabilecek açýk takas pozisyonunun asgari %100’ü oranýnda net varlýðýnýn bulunmasýnýn zorunlu olup, ayrýca bu paylarda gerçekleþtirilen iþlemlerde hiçbir suretle ve yatýrým kuruluþu yönetim kurulu kararý ile de olsa müþteri bazýnda veya genel olarak özkaynak oranlarý deðiþtirilemez ve teminat alýnmaksýzýn emir kabul edilemez.
C grubu hisse senetleri; sermaye piyasasý araçlarýnýn kredili alým, açýða satýþ, ödünç alma veya ödünç verme iþlemlerinde özkaynak oranýnýn hesaplanmasýnda özkaynak olarak kabul edilemez.
Buraya göre dediðim gibi yav_tan kardeþ
Uzun zamandýr takip ediyorum,0,90 lý fiyatlardan itibaren.Nakitim olmadýðý için alým yapamadým maalesef.Haftaya nakit yaratacaðým inþallah ve orta-uzun vade almayý amaçlýyorum.Faaliyet raporu ve mali veriler iþtah kabartýyor.Anlatýlacak o kadar olumlu þey var ki...Haftaya kadar yatay baðlasa çok mutlu olurum, sonra kopsun gitsin gideceði yere
Teknik cok etkin olmaz bu dönemde,kýsmetse B grubuna bir geçsin sonra detaylý konuþuruz inþallah...
Yer Ýmleri