Sayfa 466/997 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Reha GAYA, baya bir sarışın salladı, dik durup dikleşmeden, hem de!

Yoksa sert durup, sertleşmedenmiydi o, çözemedim?

Son bir cigara içip, son sarışını yudumlayıp, sonra klozetin kapağının yenmeyeceğini annayacağım!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dötün dötün geri döneriz, sorun değil.

İsmail bey ''KEL İMAM'' olur, yatsıyı kıldırır artık!

Sabah sabah amma güldüm
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Adam haN sana anahtar deyuyormu, ne gülerim ama..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Öğlen namazını müteakiben orada oluruz deye düşünmüştüm, akşam vaktini orada eda edeceğiz demekki!

Neyi hazırlayacak, bu ehl-i müsliminere onu çözemedim, bir dal hurma zıçınca da, bir yuvarlak daş yeter bize!
    Efennim, öğlen güneşi göbeğinizi ısıtmadan kalkmadığınızı bildiğim için planlamayı ona göre yapmıştım. Benim için farkeden bişey yok.
    Erken gelirseniz öğle namazını eda ederiz

Yaz mevsiminin müjdecisi Hıdırellez öncesine denk gelen ve iki gün sürmesi beklenen "çiçek fırtınası" yarın başlıyor .

Çiçek fırtınası da neymiş

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    Efennim, öğlen güneşi göbeğinizi ısıtmadan kalkmadığınızı bildiğim için planlamayı ona göre yapmıştım. Benim için farkeden bişey yok.
    Erken gelirseniz öğle namazını eda ederiz
    Yolda kaybolma gibi durumlarida düşünerek çıkmak lazım, ana yollarda sorun yok ama toplanma alanına ulaşmada kaybolmalar yaşanabilir.. çıkıp tek tek ekibi aramayalim bu yüzden şahsen öğle ile ikindi vakti arası sınav mahaline ulaşmayı hedefliyorum.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    .............................................
    bu yüzden şahsen öğle ile ikindi vakti arası sınav mahaline ulaşmayı hedefliyorum.

Ne sınav mı var?
    Nerede?

Benim niye haberim yok??
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Ne sınav mı var?
    Nerede?

Benim niye haberim yok??
    Sizlere toplantı var dedik geldiginizde gerçeği açıklayacaktık, toplantı demezsek gelmezler dedi sayın fırtına

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sizlere toplantı var dedik geldiginizde gerçeği açıklayacaktık, toplantı demezsek gelmezler dedi sayın fırtına
    Gurşun galemlen, silgi getirelimmi?

Sayfa 466/997 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •