Hiç bakmadım haberlere doğrudur o etki yapmıştır 2 arada bir derede kalındı almasalar 2.5 milyar dolar çöp olacak rusya ile ara bozulacak sinir Suriye'de işler karışacak alında ABD ile papaz ....bana göre alınmalı ülke güvenliği söz konusu ...bazı haberlerde azarbaycana konulacak falan deniyordu oraya konulacaksa zaten alınmasının da faydası yok aslında adı üstünde 400 km menzilli azarbaycana koyulan fuzeler İstanbul da beni nasıl koruyacak ? Sanırım 2 batarya alınacak bana kalırsa 4-5 batarya alınmalı ...Suriye sınırı haricinde biri ankara ya biri istanbul a konulmali ....Ankara sonuçta başkent İstanbul ise Türkiye yi tek başına besleyen en büyük en kalabalık şehir ...İstanbul a birşey olursa zaten baştan savaş kaybedilmiş demektir ...yani yunanistan oradan bir s300 gonderse İstanbul u vurabiliyor ...eee guclu ülke olmak için güçlü ordu şart su suriyilere 8 yıldır harcanan para ile 10 larca s400 bataryası alınabilir di ...onlar yetmiyor afgani iraklisi pakistanlisi yol geçen hanı olduk....geçenlere Samandıra bolgesindeyim 30 civarı Afgan veya Pakistanlı kıyafetlerinden belli yaslari 20-25 arası Amerikan futboluna benzer birşey oynuyorlardı ...yani o kadar rahatlar ....bundan 10 yıl sonra kendi ulkemizde yabancı oluruz habire doguruyorlar ... konudan konuya atladik ama neyse.
Yer İmleri