Sayfa 735/992 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,668
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    enpara tüm kart limitlerinizin toplamından yasal olarak alabileceğiniz miktardan ödün vermiyor. diğer bankalar gelirinize göre yer olmasa da bir yere bir takım ayarlar çekip limit bulabiliyorlar sırf kart vermek için, benim de başıma geldi ama o 100 tl'yi alacağım bir şekilde.
    Domuzdan (banka) bir kil koparmanin tadi hic bi seyde yok degil mi?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Artik aksam oldu...

Bu saatten sonra faiz orani paylasilmaz diyerek ve affiniza siginarak topige bir soru sormak isterim.

En son kredi karti ekstrem altinda soyle bir uyari gordum:

27.06.2019 tarihinden itibaren Maximiles Select’inize uygulanmakta olan yıllık kart ücreti ayrıcalığısona
    erecek olup, asıl ve varsa aynı özellikli ek kredi kartınıza Maximiles Select kredi kartı yıllık ücreti
    yansıtılmaya başlanacaktır. Kredi kartı ücretleriyle ilgili detaylı bilgi için www.isbank.com.trsayfamızı ziyaret
    edebilirsiniz.

En gicik kaptigim sey kredi karti aidati odemektir...

Ne yapmami onerirsiniz?

Syg,
    İş bankası olduğu için , bankaya maddi manevi destek olarak düşünüp kurcalamamak lazım...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    enpara tüm kart limitlerinizin toplamından yasal olarak alabileceğiniz miktardan ödün vermiyor. diğer bankalar gelirinize göre yer olmasa da bir yere bir takım ayarlar çekip limit bulabiliyorlar sırf kart vermek için, benim de başıma geldi ama o 100 tl'yi alacağım bir şekilde.
    Ben enparaya başvurmadan 2 kartı kapattım . Enpara 2 kere red verdi. Ben de başvuru sırasında kazanç miktarımı daha yüksek yazdım o zaman kabul etti. İlk yüz TL'yi aldım ikinciyi bekliyorum.
    Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    Daha satma zamanı gelmedi. Satan şu anki faiz oranından zarar eder.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    muhtemelen 28 lik nzorları Eylül veya ekim 2018 tarihinde aldınız. o günden bugüne kadar anaparaya faiz eklendi. nzor sadece anaparaya faiz işletiyor faizli tüm bakiyeye faiz işletmiyor. 28 lik nzorları satarak 26.20 mevduat karşılıklı nurola girmeniz her daim menfaatinizedir. iki küçük karşılaştırmalı faiz hesaplaması yapmanız yeterli olacaktır. ama ben nzorları çok seviyorum illede duracam diyorsanız o da sizlerin tercihi. herkes kendi yatırım tercihlerinde özgür

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    yönetmeliğe göre bir banka en fazla 1 adet kredi kartı ve en fazla 1 adet ek kartınıza aidat alabilir. Bunu öncelikle belirtmek istedim bilmiş olun.

Öte yandan banka eğer aidatı yansıttıktan sonra iade edin deyin, iade etmiyoruz derlerse kartı kapatacağım deyin, kartın kapanma süresi yasal olarak 7 takvim günü, banka en geç 6. günü sizi arayıp ağlayacak aidatı iade edecek üstüne puanda verecektir.
    sizin kredi kartı harcamalarınız ciddi miktarlarda olduğundandır. sonuçta iş için de kullanıyorsunuz.

Bugün vade dönüşüm günümdü. T bank mi şu mu bu mu derken... garanti factoring bonusu cikmis bugun.. yapistirdim gitti.. 25.68 oran 146 günlük.. ama bono nedir ne degildir anlamiyorum.. umarim hata etmedim

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Evet en doğrusu o.
    Ama enpara, cepteteb gibi şubesiz bankacılıkta o da sorun oluyor.
    Karşınızda fiziki muhatap bulamıyorsunuz.
    Genel Müdürlüğe iadeli taahhütlü gönderebilirsiniz.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Bugün vade dönüşüm günümdü. T bank mi şu mu bu mu derken... garanti factoring bonusu cikmis bugun.. yapistirdim gitti.. 25.68 oran 146 günlük.. ama bono nedir ne degildir anlamiyorum.. umarim hata etmedim
    Kafan rahatsa sorun yok...5 aylık süre gelir geçer....

Sayfa 735/992 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •