Sayfa 739/992 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Webster 2k doları 1/100 kaldirilacli mi girdin 5.8870 daha da düşecek gibi.
    Paramanya hocam gordugunuz uzere bu defa benim gunahim yok. Daktir dusuruyor...

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    S400 anlasma saglanmis deyince dalga gecmistiniz..dolar 5.88.. gundemi takip edin biraz..
    Olur daktir ederiz de net haber yokken siz nasil net bilgi verebiliyorsunuz...
    Link paylasirsaniz sizin takip ettiginiz gundeme de bir bakalim...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Döviz düşmüş alım fırsatı seklinde okunursa bireysel yerliler tarafından tekrar eski seviyeye çıkması zor olmayacaktır

3. bu beklentisi, bir de karar açıklandığında biraz daha geri gelir.

4. Genel bir pozitif ayrışma var gibi

Üstadlar diyoz ya.telefon konusmasi oldu .abd vatandasi ve tutuklu nasa calisani fetoden hapiste olan kisi anında sorgusuz sualsiz serbest bırakıldı.s400 icin birlikte calisma önerildi. Daha ne olsun..

6.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Üstadlar diyoz ya.telefon konusmasi oldu .abd vatandasi ve tutuklu nasa calisani fetoden hapiste olan kisi anında sorgusuz sualsiz serbest bırakıldı.s400 icin birlikte calisma önerildi. Daha ne olsun..
    Seçim öncesi "abi ne emredersin! "politikası mı izlendi

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Bugün vade dönüşüm günümdü. T bank mi şu mu bu mu derken... garanti factoring bonusu cikmis bugun.. yapistirdim gitti.. 25.68 oran 146 günlük.. ama bono nedir ne degildir anlamiyorum.. umarim hata etmedim
    hangi kanaldan ordino gönderdiniz
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Paramanya hocam gordugunuz uzere bu defa benim gunahim yok. Daktir dusuruyor...

Olur daktir ederiz de net haber yokken siz nasil net bilgi verebiliyorsunuz...
    Link paylasirsaniz sizin takip ettiginiz gundeme de bir bakalim...
    6 milyar dolar satılmış..neymişim ben

Sayfa 739/992 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •