Sayfa 777/992 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Bu milleti sığır mı sanıyor bunlar?
    "Bütçe kaldirmaz" dedikleri su indirimini, ogrenci akbil indirimini seçimi kaybedince nasil seve seve yaptiklarini gördü bu yüce millet.

24 haziranda Binali Bey'e tek bir oy bile çikmasi Türk'ün zekasina hakarettir.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    Haziran'da seçim yaklaştıkça ortam gerginleştirilecek. Körfez karışacak. Altın, Petrol fiyatları uçacak. Benzin için stok yapın derim. Kadınlar taciz olaylarından sokaklara dökülecek. 20 haziran'dan itibaren sakinleşecek. İmamoğlu kazanacak. Yazın bunu bir kenara. Karamizah demişti dersiniz.

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Haziran'da seçim yaklaştıkça ortam gerginleştirilecek. Körfez karışacak. Altın, Petrol fiyatları uçacak. Benzin için stok yapın derim. Kadınlar taciz olaylarından sokaklara dökülecek. 20 haziran'dan itibaren sakinleşecek. İmamoğlu kazanacak. Yazın bunu bir kenara. Karamizah demişti dersiniz.

Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Bizim seçimle altın ve petrol'ün ilgisi ne?

3. İstanbul'da mayıs ayı enflasyonu belli oldu.

İTO verilerine göre, İstanbul'da mayısta bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1,02, toptan fiyatlar ise yüzde 2,17 arttı.

Mayısta geçen yılın aynı ayına göre perakende fiyatlar yüzde 19,27, toptan fiyatlar yüzde 23,56 arttı.

Toptandaki artışlar ileriki tarihte perakendeye yansıyacaksa artış devam edecek demekki.

4.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Bankalar arasında 1 lirayı bulan fark oluyor gram satışında. Siz kurumları araştırdınız mı? En uygun satan hangisi sizce?
    TFX Target.70-80 krş makas.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bizim seçimle altın ve petrol'ün ilgisi ne?
    Seçimle doğrudan ilgisi yok. Dünya karışacak demek istedim, biz de bundan etkileneceğiz.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. Tuvalet kağıdı stoklayın. Son 2 senedir Türkiye enflasyon şampiyonu.

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Seçimle doğrudan ilgisi yok. Dünya karışacak demek istedim, biz de bundan etkileneceğiz.

7. Zengin olma sınırı asgari 5 milyon$. Kabul edilen alt sınır bu. Umarım bu sınırın üzerindesinizdir ahkam kestiğimize göre.

Seçmenlerin çoğu aptaldır. Futbol basketbol seyreder. Ama o milyon Euro maaş alan futbolcuların basketçilerin Türkiyede %0 gelir vergisi verdiğini bilmezler.

Kendi asgari ücret alır ama %27 gelir vergisi verir. Sağcıysa Dombra çalar oynar, Solcuysa İzmir marşı çalar oynar. Ama eşşek gibi o %27 vergiyi verir asgari ücretli olarak.

Resmi kayıtlı çalışanların %44 ü Türkiye de asgari ücret alıyor.

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Çok saçma..
    Fakir de değilim.
    Bu küskün seçmen düşüncesi olabilir ancak.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdı stoklayın. Son 2 senedir Türkiye enflasyon şampiyonu.
    Geçen sene dolar patladığında bir oda dolusu alışveriş yapmıştım daha hala tuvalet kağıdı almadım o günden bugüne. 5 6 bin tl harcamıştım tamamen ev ihtiyaçları için.

Sayfa 777/992 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •