Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. %15 vermiyorlar. Kağıt üzerinden o. O vergiyi Spor klüpleri karşılıyor. Klüpler zarar ettiği için o vergiler hiç verilmedi şimdiye kadar. Şimdi de komple affedilecek. Ayrıca klüpler iflas ettiği için banka borçlarını da kamu bankalarına yıkacaklar.

Mevzuatı çok iyi biliyorum.

İsterseniz rakamlarla futbolcuların, basketçilerin, voleybolcuların, antrenörlerin, spor klüplerinin %0 vergi verdiğini ispatlarım.

Kaç lira gelir vergisi vermişler devlete son 25-30 senedir?

Bunları bile bile spor klüplerini destekleyenler hırsızlığa çanak tutmuş olurlar!

Ben yemin ettim, vergi sistemi düzenlene kadar Türkiyede hiç bir spor klübünü desteklemeyeceğim, hiçbir spor müsabakasını da seyretmeyeceğim. Milli takım dahil. Tüm spor branşları dahil.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sporcular %0 değil, % 15 fiks gelir vergisi verirler aldıkları ücretler üzerinden...

Bir konu üzerinde yazma kararı verirken bilgi seviyemizi de kontrol etmeliyiz.

Ha..aynen diğer çalışanlar da olduğu gibi işverenle net anlaşırsanız, işveren vergi sorumlusu olarak netten brüte verginizi hesaplayıp vergi dairesine yatırırlar...

İşveren tarafından üstlenilen ve sporcu adına yatırılan o vergi, sonuçta sporcunun ücretinin vergisidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kiraz 5 Kayısı 4 pembe domates 2.5 çilek 8 Patetes taze 2 soğan yerli 2.5 hıyar biber 2.5

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tarlada mı bu fiyatlar? Alaçatı da Kiraz 20 kayısı 12 biber de 12 gayme.

3. Bu ay belli olmaz.
    Temmuz gelse bitse de anlasak alındı mı cayıldı mı.
    Her gün yeni bir haber.
    Alındı, geliyor, hatta haziranda geliyor, yok alınmıyor, ABD ile komisyon kuruluyor, yok kurulmuyor.

4. Türk futbolunda "Dört büyükler" olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un toplam borcu 10 milyar liranın üzerine çıktı. "Dört büyükler" içerisinde Fenerbahçe, 4 milyar 250 milyon lira ile en fazla borca sahip kulüp durumunda

https://www.haberturk.com/dort-buyuk...403208-ekonomi

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    %15 vermiyorlar. Kağıt üzerinden o. O vergiyi Spor klüpleri karşılıyor. Klüpler zarar ettiği için o vergiler hiç verilmedi şimdiye kadar. Şimdi de komple affedilecek. Ayrıca klüpler iflas ettiği için banka borçlarını da kamu bankalarına yıkacaklar.

İsterseniz rakamlarla futbolcuların, basketçilerin, voleybolcuların, antrenörlerin, spor klüplerinin %0 vergi verdiğini ispatlarım.

Bunları bile bile spor klüplerini destekleyenler hırsızlığa çanak tutmuş olurlar!

Ben yemin ettim, vergi sistemi düzenlene kadar Türkiyede hiç bir spor klübünü desteklemeyeceğim, hiçbir spor müsabakasını da seyretmeyeceğim. Milli takım dahil. Tüm spor branşları dahil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    %15 vermiyorlar. Kağıt üzerinden o. O vergiyi Spor klüpleri karşılıyor. Klüpler zarar ettiği için o vergiler hiç verilmedi şimdiye kadar. Şimdi de komple affedilecek. Ayrıca klüpler iflas ettiği için banka borçlarını da kamu bankalarına yıkacaklar.

1972 yılından beri vergi (hemen her dalı) ile uğraşıyorum...

8 sene devlet memuriyetim var.

Sizin kadar iddia ile bu veriler hakkında konuşamam...

Son olarak şu kadar söyleyip bırakayım:

Futbol siyaset ve faşizm arasındaki ilişki artık kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçektir.

Erdoğan'ın hemen tüm Süper Lig takımı ile doğrudan dolaylı bir ilişki ya da ilişki gayreti içinde olması, tarihsel tecrübeden yararlanma gayretidir.

Erdoğan'ın ülke önceliği olarak hemen her ile eli ayağı düzgün stadlar yapmasının özünde de hem kendi müteahhit çevresine iş yaratmak hem de futbol ve siyaset ilişkisini canlı tutmak içindir.

Bunlar tamam.

Futbol kulüplerindeki yöneticileri bu temelde seçilip hareket ettikleri de malum.

Sporculara ödenen ücretlerin vergilendirme olayını genel ücret vergilendirme rejimi dışına taşımanın amacı da, zaten kulüpler tarafından ödenen (net ücret üzerinden anlaşma yapılma geleneği yüzünden) verginin artırılmamasıdır...

Olay budur.

6. S400 bahane bademlerde insifer trading şahane.
    Adamlar kaç yıldır çözdü işi , haber bas düşür haber bas çıkar , kanun çıkar çıkar , KHK yap düşür kafalarına göre önce milyon milyon sonra milyar milyar topla dur.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tarlada mı bu fiyatlar? Alaçatı da Kiraz 20 kayısı 12 biber de 12 gayme.
    Pazar fiyatları İstanbul’un yanıbaşı

Kiraz 5 tl tatlı değil 1.5 kilo 10 tl gayet güzeldi .

Kayısı şekerpare .

Biberde gayet güzeldi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •