Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Efendim, belli olmayan miktarda dogalgaz rezervinin, o da hakikaten varsa tabiki, nesi anlamlı olacak?

Usenmesim cevirdim, bu hayali dogalgaz rezervi 283 milyar m3 yapiyor parasal değeride 70 milyar dolar gayme.

Yalap sap hesaplamalardir benimkiler, ayni o dogalgaz rezervi gibi.
    akp düşünce tarzı bu, kesin bir şeyler var(oldu) ama ne var ne miktarda var kimse bilmiyor..!!

2. Çin, Rusya, İran, Meksika , Kuzey Kore ve Venezuella ile aynı anda müzakere etmek Amerika için dezavantaj yaratıyor olabilir.

Avrupa Birliği ve Japonya ile ittifak kuramaz ise yukarıdaki cephe sayısını azaltmak isteyebilir.

İngiltere eğer Avrupa Birliği ile uzlaşamaz ise Amerika'nın da Avrupa Birliği ile ittifak yapması zorlaşabilir.

Pompeo ,ABD: İran'la masaya oturmaya hazırız

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, İranlı yetkililerle ön şartsız görüşmeye hazır olduklarını açıkladı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kiraz 5 Kayısı 4 pembe domates 2.5 çilek 8 Patetes taze 2 soğan yerli 2.5 hıyar biber 2.5

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kayısı 6 kiraz kötüsü 12 iyisi25 çilek12 etikpapaz18 patates 3 soğan4 hıyar 3 biber 8 tl karpuz3,5
    Dün ankaranın göbeğindeki pazar fiyatları
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çin, Rusya, İran, Meksika , Kuzey Kore ve Venezuella ile aynı anda müzakere etmek Amerika için dezavantaj yaratıyor olabilir.

Avrupa Birliği ve Japonya ile ittifak kuramaz ise yukarıdaki cephe sayısını azaltmak isteyebilir.

İngiltere eğer Avrupa Birliği ile uzlaşamaz ise Amerika'nın da Avrupa Birliği ile ittifak yapması zorlaşabilir.

Pompeo ,ABD: İran'la masaya oturmaya hazırız

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, İranlı yetkililerle ön şartsız görüşmeye hazır olduklarını açıkladı.
    Adım gibi biliyorum takribi maksimum 1 ay sonra çinle en büyük kanka olacaklar ticaret savaşı nedir kimse hatırlamaya ak bile üstat , bunlarında işi gücü global anlamda piyasaları manipüle etmek başka hiçbir şey değil
    1 hafta önce yok iranla savasmi olacak yok gemi geliyor vs.bilmemne sarı başkan 1 yıldır yemedi icmedi goldu manipüle edip durdu.
    Adamın tek derdi de Fed e qe aciklatmak ki bundan en fazla nemalanacakardan biride kendisi.

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Adım gibi biliyorum takribi maksimum 1 ay sonra çinle en büyük kanka olacaklar ticaret savaşı nedir kimse hatırlamaya ak bile üstat , bunlarında işi gücü global anlamda piyasaları manipüle etmek başka hiçbir şey değil
    1 hafta önce yok iranla savasmi olacak yok gemi geliyor vs.bilmemne sarı başkan 1 yıldır yemedi icmedi goldu manipüle edip durdu.
    Adamın tek derdi de Fed e qe aciklatmak ki bundan en fazla nemalanacakardan biride kendisi.
    Ben son gelişmeler ile Çin mevzu biraz büyüyecek gibi okuyorum. Bu nedenle Amerika cepheyi daraltmak için İran ile olan meselenin Çin ve Rusya mevzularıyla aynı anda gerçekleşmesini engellemek istiyor olabilir.

Zira İngiltere'nin brexit durumundan dolayı Avrupa Birliği eskisi gibi Amerika ile ittifak içinde kalamayabilir. Bu durumda da aynı süre zarfında 3-4 cephenin açık kalması Amerika'nın gücünü sınırlarını zorlayabilir.

Çin ile olan savaş Rusya'dan farklı. Ben Çin meselesinin yapay olduğunu düşünmüyorum. Amerika'yı sarsabilecek büyüklükte bir olay.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kayısı 6 kiraz kötüsü 12 iyisi25 çilek12 etikpapaz18 patates 3 soğan4 hıyar 3 biber 8 tl karpuz3,5
    Dün ankaranın göbeğindeki pazar fiyatları
    çukurambarda bile bu fiyatların altında,ğöbek nerde ankaranın!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    çukurambarda bile bu fiyatların altında,ğöbek nerde ankaranın!
    Kizilaydir herhalde, ben Angarali degilim emme o kadarini bilirim
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kizilaydir herhalde, ben Angarali degilim emme o kadarini bilirim
    ben marketten alıyom,madem herkes yazıyor ,,erik 6 kayısı 6 çilek 6 kaite.domates salkım 2 zalatlık 2 bunlarda kalite,,

yumurta malum,,yeşillik 50-75 yeşil sogan 2 tl kg,biber 2 tl,dolmalık 4 tl bana göre gayet ucuz ve kalite,,karpuz 2.5 tl
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •