Sayfa 518/1000 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. bugun bayram ziyaretinde hanimin dedesi su erdogan ne zaman osmanli gibi abd yi alacak insallah omrum yeter dedi bunu gormeye
    cocuklari da cok yakinda demez mi..s400 ler hele bi gelsin diyolar .. nutkum tutuldu.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bugun bayram ziyaretinde hanimin dedesi su erdogan ne zaman osmanli gibi abd yi alacak insallah omrum yeter dedi bunu gormeye
    cocuklari da cok yakinda demez mi..s400 ler hele bi gelsin diyolar .. nutkum tutuldu.
    Güzel çok güzel ilerliyoruz!

3. Mazottan zaten en yüksek dolaylı vergi alınıyor. Çiftçi ve Hayvancılık yapan zaten kar edemiyor ki gelir vergisi versin. Kazanan adam vergi verir.

Türkiyede kazananlar kazançlarına göre gelir vergisi vermezler.

Misal atmasyon değil. Somut örnek. Geçen ünlü bir doktora gittim muayene oldum. Muayenesi 650 TL. 15-30 dk arası sürüyor. Günde ortalama 15-20 hasta bakıyor. Muayene ücreti sadece elden nakit ödeyebiliyor. Kredi kartı kesinlikle kabul edilmiyor.

Neyse. Doktorun muayenehanesindeki duvarda asılı vergi levhasına bakayım dedim. Son 3 senedir sürekli Zarar etmiş. Vergi verememiş. Vah zavallı dedim. Aylık geliri 250 bin+ TL asgari (muhtemelen tonla eskiden kalma gayrımenkul vb yan geliri de vardır) ve gelir vergisi vermiyor.

https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...simdi-4610018/

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Gelir vergisi hasılatı içinde zirai verginin payı ve tutarı nedir?

Çiftçimiz, stopaj dışında (galiba % 2) vergi öder mi?

Cumhuriyet döneminde (aşardan sonra) çiftçimizin vergi ödememek üzere korunduğunu biliyoruz.

"Köylü milletin efendisidir" deyişi ne kadar doğrudur bilemem ama vergi ödemez.

Ha, ne kazanıyor da ne ödesin derseniz, o da başka bir yaklaşım tarzı.

Çok daha gariban durumdaki işçi önemli bir vergi yüklenicisi...

Çiftçi, ürettiğini temelde kendisi de tüketir. Ya da başka bir deyişle en iyi müşterisi gene bizzat kendisidir.

Tarım ve hayvancılık işini (ki bir ülke için yaşamsal önemde bir sektör olduğu açık) hemen her konuda olduğu gibi, cumhuriyet döneminde de yüzümüze gözümüze bulaştırdık.

Devleti bu konuda çok daha ciddi adımlar atması şart.

4. Ferrero ya kaptırdılar. Fındık işi bitti. Tarım bakanlığı FETÖ cü kaynadığı için bu konuda bir şey yapmamışlardır.

http://www.duzcepusula.com/ferrore-n...k-oyunu/10730/

Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Köye dönse ekip biçse ne olacak?
    Para kazanmıyor ki çiftçi.

Fındık zamanı geliyor. Dolar 2 katına çıktı göreceğiz bu sene fındık fiyatını. Kaç yıldır aynı.

Göz göre göre eriyor tarım.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bugun bayram ziyaretinde hanimin dedesi su erdogan ne zaman osmanli gibi abd yi alacak insallah omrum yeter dedi bunu gormeye
    Dedeyi gömün gitsin zira beyin ölümü gerçekleşmiş gibi görünüyor.
    Hele şu S-400 ler bi gelsin ABD ile birlikte tüm dünyaya hükmedeceğiz.

Çok yakında çokomelli.

6.  Alıntı Originally Posted by Jackkkkk Yazıyı Oku
    Swap maliyeti çok yüksek olabilir, dikkat edin.
    Su an sıkıntı yok %30 poz kapatip kalanı ile devam. Yarın gün içi çıkış fırsatı vermeli diye düşünüyorum.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    benim merak ettiğim dede abd'yi nasıl telaffuz ediyor, ne zaman alacak abdiyi demesin..?

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ferrero ya kaptırdılar. Fındık işi bitti. Tarım bakanlığı FETÖ cü kaynadığı için bu konuda bir şey yapmamışlardır.

http://www.duzcepusula.com/ferrore-n...k-oyunu/10730/
    Yok orada komisyon var diyorlardı... Kimin aldığı malum...

Sayfa 518/1000 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •