Originally Posted by
selcukylm
Ne kadar zamandır hissedesiniz bilmiyorum ama ben bir fiil 2009 dan beri hatırı sayılır bir meblağa ile şirketin yatırımcısıyım.
Söyledikleriniz konusunda ne yazık ki size katılmıyorum.
Bu söylediğinizi somut olarak yatırımcısına yaşatacak tek bir hareketi olmadı bu güne kadar. Aksine yatırımcısını üzecek, yanıltacak ve zarar etmesine sebep olacak bir çok gelişme oldu / olduruldu. Dile kolay, neredeyse 10 yıl olacak. Bu tespitte bulunmak için sanırım yeterince makul bir süre.
Bana bunun tersine gösterebilecek tek bir haber ve bunun hisseye olumlu yansımasını gösterin bu süreyle ilgili ki yanıldığımı, haksızlık ettiğimi düşüneyim. Yok. Ne yazık ki yok.
Ha biz ne yapabiliriz bu saatten sonra? Yukarıda da bahsettiğim gibi, ben yatırımcıyım. Yatırımımın karşılığını almayı bekleyeceğim. Dolar bazlı zarardayız hala. Üstüne kümülatif zararı da eklerim. Makul yıllık karımızı da aldık mı tekrar değerlendiririz o günkü şartlara göre.
Nasip...
Al benden o kadar Selçuk bey..benimde 10.yılınida bitirdi. Reel olarak kar yazmamis vay ve.. sabır..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri