Sayfa 824/992 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Hocam sen gencmisin? Genelde gençlerde olur 30 yasa kadar.yumusak doku sarkomu deriz. 5 cm den kucukse malign pek olmaz.. lipomda olabilir o da malign degil.. tavsiyem sene de 1 kez mr cektirin
    Ustad yasim 40. Dedigim gibi 5 yil once crkildi mr 1.5 cm dendi. Tromboz olabilir dediler. Bir daha da gitmedim. Agri yada sislik sikayetim yok cok sukur. Yine de tavsiyen icin tesekkurler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Pazartesi piyasalar nasıl açılır? bist, faiz vs
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    cuma günü açılacak piyasa
    pazartesiyi sormuş ... teorikte de pratikte de pazartesi de piyasa açılacak... kişinin beyanı esastır. pazartesiyi sormuş...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Baldirda agri ile basladi. Mr cekildi kotu birsey olmadigi soylendi ama takip denildi. Agri da gecti. 5 yil oldu. Doubling time a gore buyumesi gerekmez miydi? Boyut farki yok...
    sol baldır mı sağ mı ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ağzınızdan bal damlıyor sn.aydınc
    türkiyede fiyatı artmayıp ucuz kalan tek şey borsa ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bistte kısa vadeli ancak işlem yapılabilir , o da şimdiki gibi düşük fiyat yakalanırsa
    Diğer zamanlarda borsa tuvalettir..hatta sinek vozultusunun olduğu keneften farksızdir

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    benim teknikim baska tur calisir omega bey ama!
    zaten kisibasi teknik oldugun soylerseler sasirmam!
    Teknik + temel bakmak lazım olaya ..Temel olarak seçimler sorun doların önünde .Teknik ise dediğim gibi aşağı kırdı ..

6.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Bistte kısa vadeli ancak işlem yapılabilir , o da şimdiki gibi düşük fiyat yakalanırsa
    Diğer zamanlarda borsa tuvalettir..hatta sinek vozultusunun olduğu keneften farksızdir
    Küçük bir servet yatırdım borsaya aydın hocam böyle demeyelim ..[emoji1]

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Küçük bir servet yatırdım borsaya aydın hocam böyle demeyelim ..[emoji1]

İyi yönetilen borsa fonlarina da bakın Tefas'ta 1-3-5 yıllık hep sefil durumda..
    Hele banka fonları hepsi ekside..
    Yine de cuma günü güzel fiyattan satma imkanı verecek fazla borsa ile işim olmaz..etraf kenef kokacak borsa devam edersek

8. Bir sanal borsa platformunda sanal 100 000 TL ile 5 yıl önce bir portföy yapmıştım.Kardemirler, hektaşlar,THYler, bankalar falan en baba 20 hisseden.Sonra unuttum ilgilenmedim.Aradan 5 yıl geçmiş geçen gün aklıma geldi bir bakayım ne olmuş dedim, 5 yılda en baba hisselerde %4,71 kar var.
    Yani borsa yerine mercimek, soğan yatırımı yapsam birikimi katlamıştım.
    Yani bizde borsa al-yat yeri değil, temettü emekliliği falan da hayal.

Sayfa 824/992 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •