Sayfa 552/1000 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İktidar dediğin ne yapacak ne edecek gavurdan borç bulacak dövizi düşürecek, insanımız da onu artık "İşi bilen iktidar" olarak kutsayacak. Taa ki borç bulamaz oluncaya kadar. İşte o zaman iktidarı lanetleyecek kendine yeni bir iktidar arayarak döngünün tekrarını umacak...
    Atıyorum, gomünist CeHaPe iktidara geldi, ekonomiyi acı reçeteylen yoluna koydu, aha şuraya yazıyorum bir seçim sonra, başka bir ampul partisini seçer bu koyun ahalisi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dağdaki çobanlan, şehirdeki sığır oy kulandığı müddetçe, bir b. olmaz bu memneketten!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dağdaki çoban şehirdeki sığırla diğerleri arasında gerçekten elle tutulur gözle görülür bir fark olunca bu ülkeden bir şey olur.

Yarın borsanın keyfi olur mu😊?ytd

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Atıyorum, gomünist CeHaPe iktidara geldi, ekonomiyi acı reçeteylen yoluna koydu, aha şuraya yazıyorum bir seçim sonra, başka bir ampul partisini seçer bu koyun ahalisi!
    Evet,
    zaten 2.Dünya savaşı bittiğinde insanımız artık dışborç ödemekten bunaldığını tamtersine yeni dışborçlara yelken açılmasını istediğini 1946 seçimlerinde üstükapalı ilan etmişti ve bu da CHP'yi panikletmişti. O gün bugündür laneti üstümüzde taşıyoruz..

6. Bugun biri twitter da chp ye buyuksehirlerde sag secmen 5 yillik bir sans verdi kotu yonetirlerse alasagi eder diyordu. Allah allah bu vasifsiz dinbazlar neyi basardi da 25 yildir yonetiyorlar belediyeleri. Su buyuksehirlerin siluetine bakan utanir insanligindan

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Buradan çok net söylüyorum, 3 ay sonra eylül ve ekim ayları gibi büyük bir ihtimalle biz tekrardan tek haneli enflasyonları görmeye başlayacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Buradan çok net söylüyorum, 3 ay sonra eylül ve ekim ayları gibi büyük bir ihtimalle biz tekrardan tek haneli enflasyonları görmeye başlayacağız
    Inanan kaldı mı ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

Sayfa 552/1000 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •