Sayfa 839/992 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Çok ilginç bir zamandayız

Keşke bir kaç kelime ile de açıklasaydiniz bu grafigin ne grafigi olduğunu ve ne anlattığını.

Tamam forumda anlayanlar vardır mutlaka ama anlamayanlar çoğunluktadır.

Lafım sadece size değil bu tarz grafik atıp hiç bir açıklayıcı bilgi vermeyenlere de aynı zamanda.

Biz sizin aklinizdan geçeni okuyamayiz ki.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aslinda investingde isi bilen kisi daha cok ama agzi bozuk insan kitlesi de onun yuz kati. Aralardan o degerli yorumlari ayiklamak gerekli. ����������
    Onları ayıklarken de adamın beyni yanıyor.

Bu arada Ekonomi Bakanı faizleri indireceğiz demiş.Olurmu olur faizler küt diye düşer.

O halde TL portföyünü yüksek orandan uzun vade bağlamak iyi olurmu acaba?Faiz düşerse PPF'lerde düşecek.

Ama bankalarda uzun vadeye değil 32 güne yüksek faiz veriyor.

Yada Nkolaydan yüksek faizliyken bonomu alsak?

İşi gücü bıraktık, uğraştığımız şeylere bakın, herkes finans uzmanı oldu

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Onları ayıklarken de adamın beyni yanıyor.

Bu arada Ekonomi Bakanı faizleri indireceğiz demiş.Olurmu olur faizler küt diye düşer.

O halde TL portföyünü yüksek orandan uzun vade bağlamak iyi olurmu acaba?Faiz düşerse PPF'lerde düşecek.

Ama bankalarda uzun vadeye değil 32 güne yüksek faiz veriyor.

Yada Nkolaydan yüksek faizliyken bonomu alsak?

İşi gücü bıraktık, uğraştığımız şeylere bakın, herkes finans uzmanı oldu
    Aynen hocam. Ama uzun vade verselerde baglamam cunku yarin stopajin ne olacagini veya faizlerin yukselmeyecegini bilemiyoruz. Ben suan en mantiklisinin gram oldugunu dusunuyorum ki onun icinde tren gecen hafta hareket etti 😃😃😃😃 yine de atlanabilir...

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İnsanları zehirleyen 2 şirket borsada rekor kırdı. Çünkü insanların çoğu salak. Hem de tüm dünyada. Kanser, Obezite ve Diyabet bu 2 şirketlerin eserlerinden...

Çocuklarım daha 1 kere McDonalds tan yemek yemediler. Ağızlarına Coca Cola ve Pepsi sürmediler... Ben yaşadıkça da izin vermem.

Ben buna inanmiyorum hocam
    Oyle olsa fastfoodla beslenen avrupalinin tamaminin kanser seker hastaligina sahip olmasi gerekir. Baktigimiz zaman yasam sartlari iyi ve omurleri bizden uzun...

Suan senin yedigin herseyde kanserojen var. McDonaldstan yemeseniz ne olur...

5. FED faizleri indirirse dötü kollama zamanıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    FED faizleri indirirse dötü kollama zamanıdır.

İndirim ihtimali fiyatlanıyor zaten.

7. Yiyene afiyet olsun. Karışmam. Ben çok araştırdım bu konuları. Araştırınca hep kökeni aynı yere varıyor. 13 Aile. :-)

Yerinizde olsam ayran, renksiz gazoz, su ve çay dışında hiç bir şey içmezdim.

Fastfood tan ve paketli raf ömrü uzun olan tüm gıdalardan uzak dururdum.

Hastalık gelince öyle kolay kolay gitmez. Burada 3 kuruş fazla kazanalım diye tonla uğraşıyoruz.

Halbuki sağlık en önemli zenginlik. Sağlık bozulunca para da işe yaramıyor.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben buna inanmiyorum hocam
    Oyle olsa fastfoodla beslenen avrupalinin tamaminin kanser seker hastaligina sahip olmasi gerekir. Baktigimiz zaman yasam sartlari iyi ve omurleri bizden uzun...

Suan senin yedigin herseyde kanserojen var. McDonaldstan yemeseniz ne olur...

8. Tamam işte. FED faizi indirirse arkanızı sağlam yerlere dayayın diyorum. Daha ne diyeyim!

Emtialardaki hareket çok şaşırtıcı. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İndirim ihtimali fiyatlanıyor zaten.

Sayfa 839/992 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •