Sayfa 590/1000 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    S- 400 ü alırsak dolar 5 liranın altına kırar mı a dostlar? Yaptırımlar gelince de geçen seneki 3.5 lira fiyatını direnç yapar gibi geliyor. Yıllık enflasyon da eksi çıkar herhalde.
    Askeri yaptırımları bilmem ama ekonomik yaptırımlar gelirse 8-9 arasını ilk etapta öper gibi geliyor bana.
    Onun için füzeler fiyatlandı diyenlere, fiyatlanan buz dağının görünen kısmıdır ancak denilebilinir.

2. ekimde benjamin 4.60 deyen KÜRECİ haklı çıkabilir bu gidişle.

3. https://mobile.twitter.com/ForeignPo...62256401588224

paylaşıldımı bilmiyorum.
    Pentagondan Hulusi Akar’a mektup.

The United States is continuing to pressure Turkey on the purchase of the Russian S-400 weapons system, this time by telling Turkish pilots currently training on the F-35 in the United States that they must leave the country by July 31.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Askeri yaptırımları bilmem ama ekonomik yaptırımlar gelirse 8-9 arasını ilk etapta öper gibi geliyor bana.
    Onun için füzeler fiyatlandı diyenlere, fiyatlanan buz dağının görünen kısmıdır ancak denilebilinir.
    Bence fiyatlama bu zaten . Düşük tutki toplayabilesin. TL satıp da doları 9 liradan alacak trader tuvalet temizlikçiliği bile yapamaz.

Hep diyordum dolarda kafama yatmayan tek şey herkesin yükseleceğini düşünmesi diye . O da bitti artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,106
    beyler cds i anlık takip edebileceğimiz bir yer var mı? investing geç veriyor.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bence fiyatlama bu zaten . Düşük tutki toplayabilesin. TL satıp da doları 9 liradan alacak trader tuvalet temizlikçiliği bile yapamaz.

Hep diyordum dolarda kafama yatmayan tek şey herkesin yükseleceğini düşünmesi diye . O da bitti artık.
    Çevremde bir çok arkadaş dolar bozup faize yatırdı son 2 haftada.
    Kimsenin inancı kalmadı doların çıkacağına. Onun için rahat olun.

Su akar yolunu bulur hiç bir şey olmasa bile yıllık enflasyonun üstünde getiri garantili dolar.
    Ben altıncıyım gerçi, neden bu kadar doları ateşli bir şekilde savunuyorsam

Ons altında 1350 kabusu sinemalarda.

https://www.kitco.com/charts/livegold.html

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    S- 400 ü alırsak dolar 5 liranın altına kırar mı a dostlar? Yaptırımlar gelince de geçen seneki 3.5 lira fiyatını direnç yapar gibi geliyor. Yıllık enflasyon da eksi çıkar herhalde.
    Birkaç ta şive katılmış paket açıklanırsa 1 liradan alırız doları. Belki de almaz 50 kuruşa inmesini bekleriz. [emoji23][emoji23][emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bakın başka bir şey

Mi bu

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
    Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.

Sayfa 590/1000 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •