Sayfa 593/1000 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hakikaten angutmus % 50 fazla veriyorsunuz, bir de dolarina!
    Ben Sn jasın teklifini artırıyorum 5.10 veriyorum 🤣🤣🤣

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2. Tiramp tuccar adamdir win wini sever bir orta yol bulunur hem es400 hem fe35 ikiside gelir diyordum ama is sari kafadan cikti pentagon rol caldi. Beceremediler.

O vakit secim sonrasi cark edilir. Rusyanin da onay verecegi 3. Bir ulkeye satisi olana kadar Rusya da bekler sistem.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Akşam akşam ateş bastı dolar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Hala durumun ciddiyetini anlamayan arkadaşlar var.CAATSA yaptırımları sadece askeri alanda değil. Finansal alanda da söz konusu olab,lir.11 yaptımım alanının içinde finansda var.Başkan istrese en az 5 ini uygular diyor yasa.Krediye muhtaç bir ülke için bu durum sıkıntılı bir durum.Acilen baştakilerin bir çözüm bulması şart.Bu sarı kafa delinin teki.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Erkin Sahinozden calintidir 😀

Piyasa bu yil iki faiz indirimine kesin gozuyle, uc indirime yuksek olasilik olarak bakiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Tiramp tuccar adamdir win wini sever bir orta yol bulunur hem es400 hem fe35 ikiside gelir diyordum ama is sari kafadan cikti pentagon rol caldi. Beceremediler.

O vakit secim sonrasi cark edilir. Rusyanin da onay verecegi 3. Bir ulkeye satisi olana kadar Rusya da bekler sistem.
    Aslinda f35 mef35 muhim degil onu zaten hicbi sartta vermezde
    Pilotlara egitim goren 31 temmuza dek gidin yeniside gelmesin diye yazi gondermisler
    S400 olmazsa yazik olur

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Hala durumun ciddiyetini anlamayan arkadaşlar var.CAATSA yaptırımları sadece askeri alanda değil. Finansal alanda da söz konusu olab,lir.11 yaptımım alanının içinde finansda var.Başkan istrese en az 5 ini uygular diyor yasa.Krediye muhtaç bir ülke için bu durum sıkıntılı bir durum.Acilen baştakilerin bir çözüm bulması şart.Bu sarı kafa delinin teki.
    caatsa yasasını bir okusalar anlayacaklar, okumamakta direniyorlar.
    halen “s-400 fiyatlandı” “dolar bayramda bu yüzden indi” “S-400 alırız depoya kaldırırız”

Şu işin bir Rusya ayağını düşünende olmadı.
    Madem Rusya bu kadar vazgeçilir ülke. Neden hemen ABD ye tamam diyemiyoruz!

valla ben yoruldum sadece izliyorum. siz anlatın hocam.

8. Viopta vade makasi neden dusuyor? Bayramdan once de sert dusmustu. Faizler mi dusuyor noluyo

Sayfa 593/1000 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •