Artan

22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 15:14
159,70 9.99 15:19
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 15:20
3,30 -8.84 15:20
28,30 -8.59 15:20
539.997,50 -7.71 13:55
90,95 -7.66 15:20
Azalan Hisseler

İşlem

8.979.949.361,03 15:20
7.164.576.664,25 15:20
6.973.992.086,30 15:20
6.345.900.774,08 15:20
6.144.790.035,50 15:20
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7936 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    En son spek te ortadan kaybolduğunda körler ile sağırların birbirini nasıl ağırladığına şahit olacağız.
    3-5 yıl önce bir yatırımcı anlatmıştı. (kendisi Hisarüstü'ndeki Yıldız Tek.Üni.'nin sosyal tesislerindeki lokali , ya işletiyordu, ya da çalışanımıydı neydi )

4.Levent'teki büyük bankaların merkez şubelerinden her öğlen gelen fon yön. müdürlerinin , lokalde en dipteki masaya geçerek kendi aralarında fısır fısır konuştuklarını, hiçbir şey yemeden içmeden , masaya garson , hatta kendi şöförlerinin bile yaklaşmasına müsaade etmeden kalktıklarını anlatmıştı.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    3-5 yıl önce bir yatırımcı anlatmıştı. (kendisi Hisarüstü'ndeki Yıldız Tek.Üni.'nin sosyal tesislerindeki lokali , ya işletiyordu, ya da çalışanımıydı neydi )

4.Levent'teki büyük bankaların merkez şubelerinden her öğlen gelen fon yön. müdürlerinin , lokalde en dipteki masaya geçerek kendi aralarında fısır fısır konuştuklarını, hiçbir şey yemeden içmeden , masaya garson , hatta kendi şöförlerinin bile yaklaşmasına müsaade etmeden kalktıklarını anlatmıştı.
    Evet eğer gerçek derinlikli işlemleri yapan spekleri bu şekilde öldürürlerse borsaya para girişi kronik olarak sekteye uğrayabilir.

Ben şahsen daha derinlikli piyasalarda işlem yapmayı tercih ederim. O nedenle BIST üzerinde işlem yapmıyorum. BIST bu şekliyle firmalara ucuz finansman sağlama aracı olmuş gibi duruyor. Temettüler ise mevduat faizinin neredeyse onda birine düşmüş. Yazık.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet eğer gerçek derinlikli işlemleri yapan spekleri bu şekilde öldürürlerse borsaya para girişi kronik olarak sekteye uğrayabilir.

Ben şahsen daha derinlikli piyasalarda işlem yapmayı tercih ederim. O nedenle BIST üzerinde işlem yapmıyorum. BIST bu şekliyle firmalara ucuz finansman sağlama aracı olmuş gibi duruyor. Temettüler ise mevduat faizinin neredeyse onda birine düşmüş. Yazık.
    O listede yazan isimlerin hemen hepsini tanirim, bir kac tanesi ile de oturup konustum, hatta iki tanesinin goturdugu hisselerde de isim oldu..
    Bahadir Karldag'in Tumteks operasyonunda ve Halil Guvener'in Dogusan borusunda mesela...
    Bir ara bir SPK baskani bunlarla cok ugrasti, islem yasaklari getirdi enseledigine..
    Kagitlari sermayeleri belli sureligine bloke oldu..
    Bu is derinligi azaltti. Amac kurumsal yatirimcilar yaratmak idi.
    Tamam yaratti da ama bistin de tadi tuzu o speklerdi, millet su kisi su kagitta imis diye dedikodu yapardi, eskiden bist daha heyecanli daha guzel bir yerdi.
    Simdi ise cok yavan..

Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 08-06-2019 saat: 20:02.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    O listede yazan isimlerin hemen hepsini tanirim, bir kac tanesi ile de oturup konustum, hatta iki tanesinin goturdugu hisselerde de isim oldu..
    Bahadir Karldag'in Tumteks operasyonunda ve Halil Guvener'in Dogusan borusunda mesela...
    Bir ara bir SPK baskani bunlarla cok ugrasti, islem yasaklari getirdi enseledigine..
    Kagitlari sermayeleri belli sureligine bloke oldu..
    Bu is derinligi azaltti. Amac kurumsal yatirimcilar yaratmak idi.
    Tamam yaratti da ama bistin de tadi tuzu o speklerdi, millet su kisi su kagitta imis diye dedikodu yapardi, eskiden bist daha heyecanli daha guzel bir yerdi.
    Simdi ise cok yavan..

Syg,
    Üniversitedeyken aldığım ilk kağıt Tümteks'ti bankamatikten lot altı işlem yapıyordum o zamanlar fiyatı da gazete bulursam oradan takip ediyordum yükseliş zamanını kaçırdığım için hiç kar edemeden çıkmıştım kağıttan

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üniversitedeyken aldığım ilk kağıt Tümteks'ti bankamatikten lot altı işlem yapıyordum o zamanlar fiyatı da gazete bulursam oradan takip ediyordum yükseliş zamanını kaçırdığım için hiç kar edemeden çıkmıştım kağıttan

Ayni hissede biz de bir gurup olarak bir kac ay bulunduk.
    Bahadir bize de aldirdi ama sozunde durup goturmedi..
    Biraz asagi cekti ve elimizde sismesini sagladi, bu nedenle aramiz acildi..
    Ben acimadim kafasina kafasina attim zarara katlandim, arkadaslar biraz daha beklediler ama onlar da sonra cikmak zorunda kalmislardi..
    Genclik cahillik iste yoksa benim ne isim var Tumteks gibi kagitlarda?
    Neyse ben "oyunu" bozunca baskalarina da aldirmis bu Bahadir denen adam, benim uzerime saldi bir kac kisiyi, bunlar yuzunden goturemiyorum, bunlar satiyorlar anlasmayi bozdular filan diyerek...
    Birileri aradilar, once araci kurumumu tehdit etmisler sonra bana ulastilar bi sekilde telefonla, satma yoksa kotu olur falan filan, sana Dundar KILIC'in (eski bir kabadayi) yegenini gondeririz gibi tehditler v.s ama ben buyursun gelsin kim gelecekse dedim ve satmaya ve sattirmaya devam ettim.
    Bir daha da birileri operasyon yapiyor diye bir kagida girmedim o zamandan sonra.
    Dogusan'da guzel kazandim ama Halil Guvener sayesinde ve o cikmadan ben ciktim, arkadaslarimi da cikarttim ama onlar dayanamadilar gitmeye devam ediyor dediler ve tekrar girdiler bu sekilde daha onceki kazanclarini da geri verdiler.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ayni hissede biz de bir gurup olarak bir kac ay bulunduk.
    Bahadir bize de aldirdi ama sozunde durup goturmedi..
    Biraz asagi cekti ve elimizde sismesini sagladi, bu nedenle aramiz acildi..
    Ben acimadim kafasina kafasina attim zarara katlandim, arkadaslar biraz daha beklediler ama onlar da sonra cikmak zorunda kalmislardi..
    Genclik cahillik iste yoksa benim ne isim var Tumteks gibi kagitlarda?
    Neyse ben "oyunu" bozunca baskalarina da aldirmis bu Bahadir denen adam, benim uzerime saldi bir kac kisiyi, bunlar yuzunden goturemiyorum, bunlar satiyorlar anlasmayi bozdular filan diyerek...
    Birileri aradilar, once araci kurumumu tehdit etmisler sonra bana ulastilar bi sekilde telefonla, satma yoksa kotu olur falan filan, sana Dundar KILIC'in (eski bir kabadayi) yegenini gondeririz gibi tehditler v.s ama ben buyursun gelsin kim gelecekse dedim ve satmaya ve sattirmaya devam ettim.
    Bir daha da birileri operasyon yapiyor diye bir kagida girmedim o zamandan sonra.
    Dogusan'da guzel kazandim ama Halil Guvener sayesinde ve o cikmadan ben ciktim, arkadaslarimi da cikarttim ama onlar dayanamadilar gitmeye devam ediyor dediler ve tekrar girdiler bu sekilde daha onceki kazanclarini da geri verdiler.

Syg,
    Benimse hiçbir şeyden haberim yok Sn.Dudu borsa nedir öğrenmeye çalıştığım yıllardı o yıllar

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •