Yok öyle biþi..
Kadýköy göztepe deyim..
Benim daire 2004 de 200.000 cash veren vardý..
Þu an taþþ çatlasa 700.000 eder..
Özellikle deprem öncesi konutlarda ciddi iskonto yapýlmadan kimse yüzüne bakmýyor artýk son 1.5 senedir falan..
Deprem sonrasý yapýlanlar ise çoðu cücük kadar ve süper kullanýþsýz..
Kesinlikle doðru, ancak sorun þu önümüzdeki 10 yýllarda para arzý o 1 milyon TL ileeþleþirse o evlerin el deðiþtirme þansý olacak. Eþleþmez ise sadece insanlara zengin olduklarý hissini yaratan bir araç olarak kalacak.
Örnek: yýllýk ortalama %20 net faiz sadece ve sadece 5 yýl sürse o evin deðeri 2.5 milyon TL olacak mý?. Olabilir ama para arzý buna izin verirse.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ýstanbul’da 10 sene içinde büyük deprem bekleniyor... Kent yýkýlacak muhtemelen tekrar yapmak zorunda kalacaðýz...
Ben tanýþmadým yüzyüze ama görüþenleri yakýndan tanýyorum yatýrým finanstan iþlemleri kimin yaptýðýný vs .
Býyýklý yabancý böyle kýrýlým vs anýnda çok yüklü açýk yapýyor mesela 14-15 Temmuz’da 50 milyon lot garan açýðý gibi .
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala=býyýklý =göbekli (TÜRK )
Bunlarin hepsi bi grup tek kisi degil. Borsadaki yabanci harici yuksek lot alip satan borsanýn isterse bir günde 10 bin puan asagi veya yukari verebilecek maddi gucu olan kimse.
Yer Ýmleri