Sayfa 876/992 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster yapma etme.
    Benim para gram altında.
    Üç beş dolar da var.
    Selamlar.
    Jmk ustad aslinda ben dolarciyim ama bu kambiyo agir geliyor. Bu sebeple gram dusunebilirim...gerci dolarinda faizi kambiyo vergisini oder ama bilemedim....myfinans ustad cok israr etti nkolay diye deneyelim bakalim...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kimlerde var bu robot yazılımlar.
    Artık kimler kullanıyorlarsa bilmiyorum. Ama size bir alıntı paylaşayım.. Hızın ne derece önemli olduğu çok net..

"Bir insanın en basit kararı alması ortalama 300 ila 700 milisaniye zaman alırken, HFT teknoloji çoktan binlerce alım-satım emrini borsaya iletmiş olabiliyor. Bu teknoloji kullanan Hindistan'ın Mumbai Borsası'nın CEO'su Ashishkumar Chauhan, ekim ayında ortalama işlem süresini 300 mili saniyeden 6 mili saniyeye indirerek dünyanın en hızlı işlem hızına ulaştıklarını açıklamıştı. "

3.  Alıntı Originally Posted by Pardaillan Yazıyı Oku
    Benim söylediğim şeyi bir çok arkadaştan duydum. Tesadüf olamaz.. Emir hazırlama anında bile çok rastladığımız bir olay.. Sistemin arka planda nasıl çalıştığını bilmiyoruz. Bildiğim bir şey var, robot yazılımları artık hız derdindeler.
    Biz platformdan 1 sn de işlem yaparken robot yazılımlara nasıl bir uyarı gidiyor bilmiyoruz.. Gönderdiğimiz emirler sistem-aracı kurum- bist aşamalarını geçerken arada geçen bir saniye çok önemli.. Bilmiyorum hiç dikkatinizi çektimi.. alım ve satım kademelerinde bir boşluk varken bile, o boş işlemde özellikle Merry nin robotları harıl harıl çalışıyor..
    Aşağıdaki kitap buna benzer şeylerin yıllar önce Amerika borsalarında olduğundan bahsediyor

https://www.dr.com.tr/Kitap/Hizli-Co...euwRoCQOzw_wcB

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Pardaillan Yazıyı Oku
    Benim söylediğim şeyi bir çok arkadaştan duydum. Tesadüf olamaz.. Emir hazırlama anında bile çok rastladığımız bir olay.. Sistemin arka planda nasıl çalıştığını bilmiyoruz. Bildiğim bir şey var, robot yazılımları artık hız derdindeler.
    Biz platformdan 1 sn de işlem yaparken robot yazılımlara nasıl bir uyarı gidiyor bilmiyoruz.. Gönderdiğimiz emirler sistem-aracı kurum- bist aşamalarını geçerken arada geçen bir saniye çok önemli.. Bilmiyorum hiç dikkatinizi çektimi.. alım ve satım kademelerinde bir boşluk varken bile, o boş işlemde özellikle Merry nin robotları harıl harıl çalışıyor..
    bu ne demek data sağlayıcıların içinde diğer kurumlar cirit atıyor demek yahu böyle bir şey mümkün olabilir mi ? böyle bir şey olacak iş mi, bunu nasıl düşünürsünüz ? mesela matriks in sahipleri böyle bir şeye göz yumabilir mi veya onların haberi olmadan olabilir mi , teknoloji buna müsaade etse böyle bir şey gizli kalabilir mi , üç dört emir böyle geçse bi kere anında borsa istanbuldaki emirleri inceleyen borsa istanbuldaki yetkililer yakalar böyle komplo teorileri ile kafanızı lüzumsuz meşgul etmeyin bilgisayarlarla yapılan elektronik işlemlerde organize piyasalarda böyle bir şey olmaz . Son cümlenize gelince : alım satım kademelerinde boşluk yakaladığımda çoğu zaman o boşlukları merry ve ykb den önce doldurduğum oluyor .... Ne olacak ki ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

5. şöyle bir örnek vereyim usa borsalarında son senelerde, bir yılda 30 milyar dolar civarında para HFT ler tarafından, gün içi işlemlerde , günlük al sat yapan yatırımcıların , kurumların cebinden bi güzel çekilir ... yani hft yapanların tarafına kar yazar... hız önemlidir ama bu demek değil ki sizin emir girdiğiniz tuşa bastığınız anda ne emri girdiğinizi bilmeleri demek değildir.... böyle bir şey manipülasyondur front işlemdir ... olamaz !
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6. kavramları işlemlerin işleyişindeki emir öncelik esasları ile manipülatif işlemleri birbirine karıştırıyorsunuz ... evet HFT karşısında hele kolokasyon kullanan HFT ler karşısında gün içi işlemlerde , robotla bile emir de gönderseniz şansınız düşük olur ....

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Jmk ustad aslinda ben dolarciyim ama bu kambiyo agir geliyor. Bu sebeple gram dusunebilirim...gerci dolarinda faizi kambiyo vergisini oder ama bilemedim....myfinans ustad cok israr etti nkolay diye deneyelim bakalim...
    Yok ben tavsiyede bulunamam
    Nkolay'da seçeneklerden birisi sadece.

Ayrıca gram alırsanız TEB altına yıllık % 1 faiz veriyor.Altın faizsiz değil yani.Bilginiz olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yok ben tavsiyede bulunamam
    Nkolay'da seçeneklerden birisi sadece.

Ayrıca gram alırsanız TEB altına yıllık % 1 faiz veriyor.Altın faizsiz değil yani.Bilginiz olsun.
    tebin alım satım makası önemli ama ... senelik % 1 alacağım derken , aradaki alım satım farkı ile o yüzde 1 anlamını yitirmesin...

Sayfa 876/992 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •