Sayfa 884/992 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Umarım bunlar bir kitap tavsiyesi verdiğim için bana değildir Sn.Hamza Sütbıyık

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yok size değil....
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GPY1 ve GPY2 bankanın kendi içerisinde kullandığı koddur diye tahmin ediyorum. GAL ve GTL ise Tefas'taki genel kodu. Yani bu fonlar aynı fonlar.

Aynı Fonlar Değil Üstte Yazdım Gerekli Bilgiyi

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn.Newstr

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    halen yazılanı anlamamakta ısrar ediyorsunuz.... Gidin emir işleyiş esaslarını emir öncelik sıralamalarını öğrenin ilk önce . Emir eşleşmeleri nasıl oluyor sorup öğrenin aracı kurumdan... derinlik ekranında alt taraftaki gerçekleşen işlemlerden , zaman satıştan emirleri görürsünüz ... bir daha yazayım hala anlamıyorsunuz ! 2.05 alış 2.10 satış olsun arada 5 kademe boşluk olsun ekranda isterse .... teorik olarak bak teorik diyorum bunu da anlayamayacaksınız ya neyse , teorik olarak aradaki 06 - 07 - 08 -09 basamaklarına emir gönderilse bile eğer o emirlerin lot adetlerine tam karşılık gelen karşı emirler var ise teorik olarak ! 06 - 07 - 08 - 09 kademelerinin hiçbirisini ne aktif kısmında ne de pasif kısmında görebilirsiniz ... sadece zaman satış ve derinlik ekranının altındaki işleyen emirlerde görürsünüz ... bu gayet normal çok basit bir emir işleyiş mantığı ... gene anlayamayacaksınız çünkü kafayı sabit bir olmayan şeye takmışsınız hatalısınız diyorum... kimse sizin oluşturduğunuz emirin ne olduğunu göremez elektronik platformda , komplo teorisi yapmayın ! yarım yamalak bilgi sahibisiniz yanlışsınız !
    Hamza bey siz her seyi tam biliyorsunuz.. Siz doğrusunuz..
    30 yıl öncesinde yazılımla uğraşan bir kişi olarak maalesef yarım yamalak bilgiyle idare ediyorum.
    Uzatmanin anlami yok..
    Bol kazançlar .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Demek ki fırsat ayağına gelince yatırım katlayacak diye düşünmeden en yüksek teklife vermek gerekiyor çünkü burası hukuk ülkesi Türkiye!
    Baska bir ornek:
    Hanima vefat eden annesinden Sarkoy sahilde 8 kisinin ortak olarak 70 li yillarda yazlik yapmak icin aldiklari denize sifir bir arsa kaldi...
    Annesi vefat edince gidip baktik ne durumda diye..
    Her iki tarafinda her parselde yazliklar olmus..
    Belediyeye gittik veraset islemleri icin 8 hisse olmus 28 tane tabii..
    Imar durumu nedir dedik?
    Buranin imari yok dediler..
    Peki her iki yaninda herkes yazlik yapmis burasinin neden imari yok dedik.
    Onlar mevzi imar almislar dediler.
    Yani her arsa her parsel icin kisiye gore bir imar hakki veriliyor..
    Su 28 kisinin bize bir listesini ver de bi temas kuralim ne yapacagiz ortak bir seyler yapabilir miyiz dedik.
    Adam vermem dedi, internette 30 mio secmenin secmen bilgileri dolasiyor bu ulkede neden vermiyorsun filan diye tartismaya girecektim ama hanim engelledi bir de arsayi bir gorelim dedik gittik bir de baktik ki bi cakal gitmis tek bir hisse almis dedigine gore ve icine kucuk bir kulube yapmis oradaki zeytin agaclarini kendi mali gibi zeytinleri topluyor satiyor..
    Once kafa tuttu burayi satin aldim filan dedi sonra bir hisse de bizim deyince yelkenleri suya indirdi.
    Arastirmalarim sonucunda ogrendim ki bu cakal belediyedeki bana hissedar bilgilerini vermeyen lavugun akrabasi..
    O buna sinyal yakmis, git burasi hisseli, kimse ilgilenmiyor senelerdir oraya yerles demis...
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Pardaillan Yazıyı Oku
    Hamza bey siz her seyi tam biliyorsunuz.. Siz doğrusunuz..
    30 yıl öncesinde yazılımla uğraşan bir kişi olarak maalesef yarım yamalak bilgiyle idare ediyorum.
    Uzatmanin anlami yok..
    Bol kazançlar .
    ... yazılımla uğraşmak başka şey emir işleyiş esaslarını emir önceliklerini öğrenmek başka şey .... hatalısınız diyorum ben bu konudyu biliyorum ve hatalı olduğunuzu ısrarla söylüyorum... yazılım bilmekle emir kurallarını bilmenin ne alakası var ? kimse hiç bir hft robot , sizin oluşturduğunuz ,tuşa basıp gönderdiğiniz emri yolda yakalayıp görüp de ona göre pozisyon alamaz !!!
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yani ne oneriyorsunuz sayin newstr.

8.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ... yazılımla uğraşmak başka şey emir işleyiş esaslarını emir önceliklerini öğrenmek başka şey .... hatalısınız diyorum ben bu konudyu biliyorum ve hatalı olduğunuzu ısrarla söylüyorum... yazılım bilmekle emir kurallarını bilmenin ne alakası var ? kimse hiç bir hft robot , sizin oluşturduğunuz ,tuşa basıp gönderdiğiniz emri yolda yakalayıp görüp de ona göre pozisyon alamaz !!!
    Hft sadece forexde var diye biliyordum .Hft için çok sağlam emir ileten iyi firma olmasıda gerek ayrıca .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 884/992 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •