Originally Posted by
Pardaillan
Yarým yamalak bilgi sahibisiniz ??
Siz tuþa basýn ancak 6 ms de veri þirketine gönderirsiniz iþleminizi.. Oradan aracý kuruluþa gidecek, oradan biste gidecek..Hemde bir çoðumuzun kullandýðý en yüksek bilgisayarlarýn GHz hýzý belli iken, hemde internet hýzýmýz dünyada 60-70 inci olduðunda..
Ben bu satýrlarý yazarken bile bunlarýn iþlemciler vasýtasýyla belirli yerlerde toplanmadýðýna nasýl emin olabiliyorsunuz ?? Ne sizin ne de benim teknolojik olarak bu bilgiye sahip olmadýðýmýzý düþünüyorum. En azýndan yarým yamalaktýr...
Konu yapay zekadan çýktý ve zaten olmayan þeyler kafada tasarlanarak iþlevsel hale gelir deðil mi ? Kimbilir.. Belki çoktan tasarlandý ve uygulanýyor..
Hayýrlý akþamlar.. Konuyu uzatmanýn bir anlamý yok..
halen yazýlaný anlamamakta ýsrar ediyorsunuz.... Gidin emir iþleyiþ esaslarýný emir öncelik sýralamalarýný öðrenin ilk önce . Emir eþleþmeleri nasýl oluyor sorup öðrenin aracý kurumdan... derinlik ekranýnda alt taraftaki gerçekleþen iþlemlerden , zaman satýþtan emirleri görürsünüz ... bir daha yazayým hala anlamýyorsunuz ! 2.05 alýþ 2.10 satýþ olsun arada 5 kademe boþluk olsun ekranda isterse .... teorik olarak bak teorik diyorum bunu da anlayamayacaksýnýz ya neyse , teorik olarak aradaki 06 - 07 - 08 -09 basamaklarýna emir gönderilse bile eðer o emirlerin lot adetlerine tam karþýlýk gelen karþý emirler var ise teorik olarak ! 06 - 07 - 08 - 09 kademelerinin hiçbirisini ne aktif kýsmýnda ne de pasif kýsmýnda görebilirsiniz ... sadece zaman satýþ ve derinlik ekranýnýn altýndaki iþleyen emirlerde görürsünüz ... bu gayet normal çok basit bir emir iþleyiþ mantýðý ... gene anlayamayacaksýnýz çünkü kafayý sabit bir olmayan þeye takmýþsýnýz hatalýsýnýz diyorum... kimse sizin oluþturduðunuz emirin ne olduðunu göremez elektronik platformda , komplo teorisi yapmayýn ! yarým yamalak bilgi sahibisiniz yanlýþsýnýz !
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Yer Ýmleri