Arama sonucu : 7936 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ya bu akilli telefonlara 2 k uzerinde para verenlere aklim ermiyor. Ne gerek var...ozellikle o 5k lik telefonlara felan...gelir endeksine gore bakinca coguda asgari ucretle calisanlar. Isyerindeki caycinin telefonu 3.5 k
    Benimki 1k lik tel...

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya bu akilli telefonlara 2 k uzerinde para verenlere aklim ermiyor. Ne gerek var...ozellikle o 5k lik telefonlara felan...gelir endeksine gore bakinca coguda asgari ucretle calisanlar. Isyerindeki caycinin telefonu 3.5 k
    Benimki 1k lik tel...
    Samsung kullanıyorum note serisi çıktığından beri. 2 3 senede bir yeniliyorum. Bir iki kere başka ucuz telefona geçeyim dedim, yaşadığım sinir stres yavaşlık kullanamamak beni daha çok yıpratıyor. Sen de milyonluk adamsin abi konuşmaya değmez bas gitsin 2 3 seneye 1 yenisini alıyorum şimdi note8 var o kadar pahalı da değil 3 vermiştim başka telefon alsam şimdiye iki kere yenilemiştim öyle bakınca mantıklı geliyor. Bir de bu yönü var yani.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Benimki 1k lik tel...
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Samsung kullanıyorum note serisi çıktığından beri. 2 3 senede bir yeniliyorum. Bir iki kere başka ucuz telefona geçeyim dedim, yaşadığım sinir stres yavaşlık kullanamamak beni daha çok yıpratıyor. Sen de milyonluk adamsin abi konuşmaya değmez bas gitsin 2 3 seneye 1 yenisini alıyorum şimdi note8 var o kadar pahalı da değil 3 vermiştim başka telefon alsam şimdiye iki kere yenilemiştim öyle bakınca mantıklı geliyor. Bir de bu yönü var yani.
    Bu yeni seri androidleri bilmiyorum ama,
    Önceki 5 yıl samsung note serisi kullandım.
    5 yıldır iyi gelmişti.
    1 buçuk yıl önce apple marka bir telefon aldım.
    IOS gerçekten çok iyi bir işletim sistemi.
    Pratik, pürüzsüz ve basit.
    Çok stabil.
    Şuan olsa artık bu fiyatlardan alınmaz tabi.
    Adamlar yapmış lakin.
    Donanım ile yazılım uyumu muazzam. Telefon işinde yazılım oldukça önemli.
    İlerde huawei androidden kurtulup kendi yazılımını yaparsa çok başarılı olur.
    Zamanında nokia windows mobile işletim sistemi ile denedi bunu. Başarılı olamadı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •