Sayfa 683/1000 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. az önce sokakta normal yürüyen bir yurttaşımız neden arabasına binip müziği açıp camları indirince başka bir varlığa dönüşüp tuhaf tuhaf hareketlerle ivmeleniyor trafikte ? normal değiliz ... sezen aksu masum değiliz hiçbirimiz derken kulağına günaydın diye fısıldamamıştım ayıp olur diye ...

trafikte kullandığınız araçlar sizin kişisel özgürlük alanınız değildir, yurttaşlarım... gidin evinizde azın...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bu görgüsüz araplar ne halt yiyecek bakalım petrol kaymağı bitince .
    Ne yapacaklar, binlerce yıldır yaptıklarını birbirlerini XXX...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    trafikte kullandığınız araçlar sizin kişisel özgürlük alanınız değildir, yurttaşlarım... gidin evinizde azın...
    Evinde nasıl azsın fukaram,
    ancak arabaya binince 100 beygir gücünde oluyor. Bir çeşit KızılMaske diyelim..

4. Taze cıktı fırından

Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

5. Olur hepsi olur. Hersey insanlar icin. Teknik analizde her senaryo masada olmali. Kotu senaryo da hazir. Ama bunu konusabilmek icin 5,60 altinda kalmali. Sarkmalar demiyorum. 3 gun alti kapanis. Ama en kotu senaryomda dahi 4 lu rakamlar yok benim. 5,60 uzeri ise hersey olmasi gerektigi gibi. İlk etap dip calismasi. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    sence bilmesem özellikle pazartesi sabah ve zincirlikuyu metrobüs der miydim ? yanıt vermeden önce diyafram nefesi çalışsan 3 dakika , ironi yaptığımı anlardın.... diyafaram nefesi anlık olarak duygusal zeka ve empatide % 0.07 lik , iq da % 0.002945 lik patlama oluşturuyor , o da sana yeter.... neyse bu ilk ve son hatan olsun
    Sn.Hamza forumdasim, insan karsisindakiyle gayet açık ve net anlaşılır bir şekilde konuşmak varken işi yokuşa sürüp (Bana göre Türkçe yide katlederek) ironi yapmasını anlayamıyorum ya.
    Sizin için söylemiyorum sakın üzerinize alınmayın.
    Msj inizda ironi kelimesi geçtiği için birden aklıma geldi.
    Ironi nedir ya, karşındaki konuyu ters anlıyor Ondan sonra ben öyle demek istemedim aslinda "ironi" yaptim.
    Ne demekse..

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sn.Hamza forumdasim, insan karsisindakiyle gayet açık ve net anlaşılır bir şekilde konuşmak varken işi yokuşa sürüp (Bana göre Türkçe yide katlederek) ironi yapmasını anlayamıyorum ya.
    Sizin için söylemiyorum sakın üzerinize alınmayın.
    Msj inizda ironi kelimesi geçtiği için birden aklıma geldi.
    Ironi nedir ya, karşındaki konuyu ters anlıyor Ondan sonra ben öyle demek istemedim aslinda "ironi" yaptim.
    Ne demekse..
    ciddi konularda ironi yapılmamalı açık bir dil kullanılmalı zaten.... musk'ların familyasından Elon ( paypal'den tesla' ya spacex' ten mezara bir ömür böyle geçti kitabını henüz yazmayan şahıs ) çalışanlarına ne tembihlemiş ? yazışmalarınızda emoji ney kullanmayın ... , fikirlerinizi açık doğrudan yazın düzgün dil kullanın , yazışmalarınızı okuyanları acaba şunu da mı demek istemiş olabilir düşüncesine gark ( geğirme anlamında değil ) etmeyin demiş ... üstelik ingilizce Türkçe gibi sondan eklemeli ve çoğun çeşitli anlamalara gelebilecek esnek bir dil de değil... Kelime zengini bir dil ingilizce , her durum fikir için bir kelimesi var ingilizcenin... ona rağmen elon net yazın diyor ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

8.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ciddi konularda ironi yapılmamalı açık bir dil kullanılmalı zaten.... musk'ların familyasından Elon ( paypal'den tesla' ya spacex' ten mezara bir ömür böyle geçti kitabını henüz yazmayan şahıs ) çalışanlarına ne tembihlemiş ? yazışmalarınızda emoji ney kullanmayın ... , fikirlerinizi açık doğrudan yazın düzgün dil kullanın , yazışmalarınızı okuyanları acaba şunu da mı demek istemiş olabilir düşüncesine gark ( geğirme anlamında değil ) etmeyin demiş ... üstelik ingilizce Türkçe gibi sondan eklemeli ve çoğun çeşitli anlamalara gelebilecek esnek bir dil de değil... Kelime zengini bir dil ingilizce , her durum fikir için bir kelimesi var ingilizcenin... ona rağmen elon net yazın diyor ...
    Iste anlatım dili bu.
    Evirip çevirmeden, esnetip bükmeden.

Yazınız için teşekkür ederim.

Sayfa 683/1000 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •