Sayfa 708/1000 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Kardeş artık anlamadınız mı.. kasada ki son kurşuna dek baskılayacaklar dövizi.. başka çare yok.. artık sabit oldu sabah 9 da vermeye başlıyolar.
    Maytap geçiyorum Sayelerinde hepimiz ekonomi uzmanı gibi olduk
    Sorun şu ; merkezde para yok. kimin parasıyla kimin parasının değerini düşürüyor
    Soranlara sarhoş taklidi
    Bir adam var günde 10 toplantıya katılmak zorunda hisseden kendini. İlk tvlerden ayrı kaldığı zaman darbe planlaması olduğundaydı. Sonra seçimlerde yırtık yediği Haziran seçimlerinde ortadan kayboldu. Şimdi de İstanbul seçimleri ayağına ortadan kayboldu. Farkındaysanız o yokken ülkeyi bir huzur kaplıyor. Yoksa forex ekranında sat sat sat sat sat işleriyle o mu ilgileniyor da ekranlara çıkacak fırsat bulamıyor

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. Beklediğim gibi borsada yeşille açtı. Çözdüm ben bu işi Kıçıkırıklar yıllarca ekonomiyle uğraşıp yutubta o kadar emek harcayıp video çekiyorlar moku mokuna. Layn burası Türkiye olum aklınızı alırlar Siz gimi gandırıyonuz lööööynnn. Yog egonomi götüymüş, yog ülge badmışmış, yog adaled yogmuş. Bizim burada var adaled deyze hergün görüyom tonton bi deyze. O Selcuk gecer, adilla maviadaya falan deyin yüzellübeşü ararun sizi aldururun. Kürtaj yapıya burda

kafayı sıyırdım kusura bakmayın. Birşey farkettim ama. Böyle konuşunca birden herşey gözüme toz pembiş geldi. Mutluluk buradaymış ya la

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    cuma gunu 251 den okutulmustur, bi cekilme daha yapar diye..
    243 bandina gelirse tekrar gramlari yerine koyacagim..kozalak ve lastik biriktirmeye devam..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Türk pilotların eğitiminin durdurulmasını piyasa coşku içinde kutlayarak borsaya akın edecek bugünde. Dolar düşüşe başlıyor. Türk pilotların başına çuval geçirip gönderirse tekrar, bir müzik notası veririz
    Aslında günün bombası bu haber olmalıydı... Bu başlıkta bile sadece siz bahsettiniz. Diğer arkadaşlar halen gırgır peşinde. Türkiyede yaşayanların ipinde olmayan bu durum, yabancının neden s.kinde olsun ? Onlar için düğün bayram. Yaptırım yaptırım diyen analizciler neredeler , işte yaptırım. Adamlar laf üretmiyorlar, dediklerini adım adım yapıyorlar. Cek- cak kullanmıyorlar.

Türkün Türkten başka dostu olmadığı gibi, düşmanı da yoktur. İşimiz çokkk zor.

borsa yukselmeden doviz yukselmez, mali cikmadan nasil dovize gececek adamlar..
    2 haftada yuzde 16 yukselmis, bu yukselis 30 civarina gelirse donus emareleri baslar..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    243 bandina gelirse tekrar gramlari yerine koyacagim..kozalak ve lastik biriktirmeye devam..ytd
    Sanırım kahvaltı yapmadan yazmaya başladınız. Bu başlık dolar başlığı. Altın formu az ilerde sağda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Amk.herkes ekonomist kesildi başımıza .Dolar 3.80 olacak diyen mi dersin ,borsa 200 bin olacak diye mi dersin ....millet kafayı yedi..[emoji23][emoji23]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 708/1000 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •