Sayfa 922/992 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Edevlet'den Adalet kısmına girip icra dosyalarım dediğinizde varsa icra dosyalarınızı görebilirsiniz.
    "İcra Dosyası Sorgulama" kısmında "Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır."

yazıyor MT merkez bankası veri tabanından geliyor bu bilgi dedi kafam karıştı.

bu durumda ne yapabilirim. MB'de hata olabilir mi?

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    "İcra Dosyası Sorgulama" kısmında "Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır."

yazıyor MT merkez bankası veri tabanından geliyor bu bilgi dedi kafam karıştı.

bu durumda ne yapabilirim. MB'de hata olabilir mi?
    Merkez bankası kayıtlarıyla ilgiliyse https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-b...poru-basvurusu adımından risk raporunuzu alabilirsiniz.. Öyleyse burada görülecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez bankası kayıtlarıyla ilgiliyse https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-b...poru-basvurusu adımından risk raporunuzu alabilirsiniz.. Öyleyse burada görülecektir.
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim Sn. MedwiG rapor da yazan bu cümle yeterli midir?

Bankalarca bu kişiye ilişkin olarak rapor tarihi itibariyle herhangi bir negatif alacak kredi bilgisi bildirilmemiştir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim Sn. MedwiG rapor da yazan bu cümle yeterli midir?

Bankalarca bu kişiye ilişkin olarak rapor tarihi itibariyle herhangi bir negatif alacak kredi bilgisi bildirilmemiştir.
    Tabii ki yeterli . Size borç & icra diyen banka yanlış bilgi vermiş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Birde findeks den rapor çekin orada daha detaylı, halkbank internet şubesinden ücretsiz alabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Birde findeks den rapor çekin orada daha detaylı, halkbank internet şubesinden ücretsiz alabilirsiniz.
    halkbank hesabım kapanmıştır artık başka nereden alınabilir?

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler.

Vakıf MT'si MB'den alıyoruz bilgiyi deyince yanlış olma ihtimali vermedim hiç bir yere borcum kredim olmamasına rağmen

yalnız Akbank'tan ek kartım 14bin küsür limitliydi kapatmama rağmen gözüküyor birkaç ay önce kapatmıştım, zaman alıyor sanırım oraya işlenmesi.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    halkbank hesabım kapanmıştır artık başka nereden alınabilir?
    Artık e-devlet'ten de alınabiliyor sanırım.

Sayfa 922/992 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •