Sayfa 741/1000 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Merak edenlere teşekkür ediyorum. Ayvaliktayim bağ bahçe işleri ile uğraşıyorum.
    En büyük askım fener topigine ve siyadet topiğindeki bi ********e yazma dışında foruma girmiyorum. Bana ne dolardan mb den enflasyondan jafa dinliyorum
    Kendime cok güzel bi çicek bahçesi yaptım.
    https://resimyukle.xyz/i/MCWf21

[/url]

Bu sene ilkkez er>k ağacımdan 5-6 tane erik aldım. ŞEftalinde 3 tane var nar elma ve armutta cok var kirazım vernedi. Kismetse seneye
    Patlıcan biber domates kabak salatalık ve kavun ektim. Bu sene yazın enflasyonu ben d<şüreceğim
    Hergün badavut koyunda 150-200 kişi ike denize giryorum.bayramlarda 5-6 000 kisi ust üste giriyor. Tüm koyu kapatmıs gibi hissediyorum. Her aksam cundaya ayvalık merkeze iniyorum. Sessizken o kadar güzel ki.
    Vay vay vay...Basgan işi çözmüş [emoji106][emoji106]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Merak edenlere teşekkür ediyorum. Ayvaliktayim bağ bahçe işleri ile uğraşıyorum.
    En büyük askım fener topigine ve siyadet topiğindeki bi ********e yazma dışında foruma girmiyorum. Bana ne dolardan mb den enflasyondan jafa dinliyorum
    Kendime cok güzel bi çicek bahçesi yaptım.
    https://resimyukle.xyz/i/MCWf21

[/url]

Bu sene ilkkez er>k ağacımdan 5-6 tane erik aldım. ŞEftalinde 3 tane var nar elma ve armutta cok var kirazım vernedi. Kismetse seneye
    Patlıcan biber domates kabak salatalık ve kavun ektim. Bu sene yazın enflasyonu ben d<şüreceğim
    Hergün badavut koyunda 150-200 kişi ike denize giryorum.bayramlarda 5-6 000 kisi ust üste giriyor. Tüm koyu kapatmıs gibi hissediyorum. Her aksam cundaya ayvalık merkeze iniyorum. Sessizken o kadar güzel ki.
    Başganım iyi tatiller...
    Kavunlar çıkınca haber ver Rakı gönderelim

bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Başganım iyi tatiller...
    Kavunlar çıkınca haber ver Rakı gönderelim
    Sağol rakılarım tamam arkadaş kividen rakı yapmış 4 tane 70 lik yollamış bana 3 ay yeter
    bir halt olacağı yok.

Mangal ızgarası mı o köşede duran. [emoji3]
    İyi tatiller dilerim.

Ben kacarim az siesta yapıp denize gideceğim. Emekliliğe 4 sene kakdı. O günü görürsem bi daha ayvalıktan çıkmam
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Mangal ızgarası mı o köşede duran. [emoji3]
    İyi tatiller dilerim.
    Soldaki su deposunun motoru ile deponun oradaki ızgara ayıptır söylenesi dün akşam sardalya almıştım mangalda yaptım
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Soldaki su deposunun motoru ile deponun oradaki ızgara ayıptır söylenesi dün akşam sardalya almıştım mangalda yaptım
    Ben kacarim az siesta yapıp denize gideceğim. Emekliliğe 4 sene kakdı. O günü görürsem bi daha ayvalıktan çıkmam
    İşte hayat bu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 741/1000 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •