Sayfa 959/992 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    TRFZORN91927 Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. 20.09.2019 99(gün) 93.199(fiyat) 26.90(Getiri) 28.49(MK)

Mevduat karşılığı 28.49 olan 99günlük bu bono ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
    bu hangi aracı kurumdan alınabiliyor ?

2. Merkezin faiz indireceği dönemlerde tc'de korunma araçlarıda altın ve dolardır.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bu hangi aracı kurumdan alınabiliyor ?
    Osmanlı menkul de nitelikli kişilere açık

4. Zaten size yorumunuzu yazın dememiş arkadaş,
    "Linkini koyduğunuz haberi yazılı olarak da ekleyin ki linke tıklamak zorunda kalmayalım detay öğrenmek istemiyorsak" demek istemiş..

5.  Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    TRFZORN91927 Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. 20.09.2019 99(gün) 93.199(fiyat) 26.90(Getiri) 28.49(MK)

Mevduat karşılığı 28.49 olan 99günlük bu bono ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
    Aslında oran çok iyi de bu nitelikli kişi olayını anlayamadım tam olarak, yani bono alırken en az 1 milyonluk alım mı yapmak zorundayız yoksa nitelikli olduğumuzu kanıtlamalı mıyız.

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Hala faizlerin düşeceğine inanan arkadaşlar var. Türkiye'nin bütçesi tüketimden alınan vergiler üzerine oturtulmuştur. Seçimden sonra kamudan vergi artışlarının gelmesi kaçınılmazdır. Enflasyonun düşük çıkmasının nedeni cirosal bazlı enflasyon hesaplamasına geçiş yapıldığı içindir. Yani gıda fiyatları ciroları yüksek marketlerden alınmaktadır. Faiz indirince merkez dolar yerinde duracak mı yada tüketim artıp vergi gelirleri yükselecek mi? Bu sorulara cevabınız olumlu ise paranızı uzun bağlayın. Benim gibi olumsuz taraftaysanız köprüden önce son bir çıkış fırsatı sundu piyasalar değerlendirmek lazım. Benim beklentim önümüzdeki 12 ay içinde 40% faiz görülme olasılığının yüksek olduğudur.
    bi mert daha çıktı başımıza

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Aslında oran çok iyi de bu nitelikli kişi olayını anlayamadım tam olarak, yani bono alırken en az 1 milyonluk alım mı yapmak zorundayız yoksa nitelikli olduğumuzu kanıtlamalı mıyız.
    Nitelikli yatırımcı,yatırım fonları, emeklilik yatırım fonları, menkul kıymetler yatırım ortaklıkları, girişim sermayesi yatırım ortaklıkları, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, aracı kurumlar, bankalar, sigorta şirketleri, özel finans kurumları, portföy yönetim şirketleri, emekli ve yardım sandıkları, vakıflar, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanununun geçici 20. maddesi uyarınca kurulmuş olan sandıklar, kamuya yararlı dernekler ile nitelikleri itibariyle bu kurumlara benzer olduğu Kurulca belirlenecek diğer yatırımcılar ve halka arz tarihi itibariyle en az 1 milyon Türk Lirası tutarında Türk ve/veya yabancı para ve sermaye piyasası aracına sahip olan gerçek ve tüzel kişileri ifade etmektedir.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    garfada en az 250 k tl dıyor nıtelıklı yatırımcı ıcın

Sayfa 959/992 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •