Sayfa 584/1013 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Sevgili Gundwane,
    Nasıl yorumlamak gerek sizce bu söylemleri?
    Yüksek faiz düşük kur istemiyoruz diyor..

Yani dolar çok gevşerse faizi düşürürüz gibi anladım ben..

Tabi uluslar arası dolar bolluğu gündeme gelirse yada GOÜ lere dolar akışı hızlanırsa hem faiz düşer hem dolar..

Bunu da unutmamak lazım..Buna da hayır diyeceklerini sanmıyorum..Bu durumda faizler gevşerken dolarda3.60 3.70 ler üst limit olur..

Dolar gelir faiz düşürürler..
    Faiz düşünce dolar sahteden zıplar..
    Yine dolar gelir
    yine düşer..

Bu döngü 2009 da oldu..

Cayır cayır faiz indirirken MB dolar yükselmedi..yükselemedi..

2. Esas FED de 1-2 kişi söz etti..
    Zamanı gelen tahviller için al şu tahvilini ver dolarlarımı dönemi başlamalı dendi..

Bu bilanço büyüklüğü ile devam edilemez..

4.5 trilyon dolar sanırsam..(en son bakmadım)

Bu tahvillerin geri ödemeleri ne zaman başlayacak..
    Bunlar çağrılmaya başlarsa işte o zaman dolar kıtlığı olabilir..

Faiz artışı yanında fındık fıstık kalabilir..

Nacizane görüşümdür..Daha bilgili arkadaşlardan beyin fırtınası bekliyorum bu durum için..

FED bu işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    UNZAPTABLE:

Yüksek faiz düşük kur politikası sizi hem tefeci faizine itiyor hem de MB rezervlerine can çekiştiriyor.. Çıkmaz yol.

Swap ihalelerinde talebin aşırı yüksekliğine karşılık Dolar'ın düşme sebebi MB rezervleri. Şu anki rezerv miktarını merak ediyorum.

Kritik seviye : 75 milyar dolar. "Altına düştüğünde size ben bile yardım edemem." JESUS
    Londra'da 1 hafta tl %11.3 ten borçlan tcmbye 1 hafta ver %12.3 al. Keriz tokatlama var fena.
    tl'deki düşüşün hikayesi yok sürdürülebilir değil.

21 nisandan beri rezervler açıklanmıyor. Açıklasalar foyaları ortaya çıkacak.

BAE ile altın ticaretinde olanları anlayan beri gelsin!

http://www.dunya.com/kose-yazisi/bae...-gelsin/360840

4. Derin bir krizdeyiz, her yıl 200 milyar dolar gerekiyor.

http://odatv.com/derin-bir-krizdeyiz...405171200.html

5. Reis halleder ne krizi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. Ali Ihsan Goker†@aihsan_goker

BusinessHT : Döviz depo ihalesinde talep 4,5 milyar $'i aştı. TCMB havlu atmak üzere.

Dolar 6 haftanın zirvesinde
    Dolar yen karşısında, Fed'in Haziran ayında faiz artırımı olasılığını artıran açıklaması sonrası değer kazandı

Dolar, Fed'in ABD ekonomik verilerinde son dönemde görülen yumuşamanın geçici olduğunu söylemesi ve buna bağlı olarak da Haziran ayında faiz artırımına gidileceği beklentisinin güçlenmesi sonucu, Çarşamba günkü kazançlarını genişletti.
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Ali Ihsan Goker†@aihsan_goker

BusinessHT : Döviz depo ihalesinde talep 4,5 milyar $'i aştı. TCMB havlu atmak üzere.
    Bankalar mı mb mi havlu atacak?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 584/1013 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •